Hurom HAA 3rd Generation Slowjuicer

Ny

NYHED: Hurom HAA/H26 Alpha Slowjuicer. Ny slowjuicer med 3. generations kværn.

Flere detaljer

På lager

2 995,00 DKK

Yderligere information

Så går Hurom igen forrest i udviklingen indenfor slowjuicere. Med den nye model HAA/H26 lancerer Hurom 3. Generations Slowjuiceren, som er den nyeste teknologi i slowjuicing også kaldet koldpresning.

Hurom H26 har tilnavnet ’Alpha’, hvilket refererer til den nyudviklende 3. Generations kværnteknologi, som bygger videre på 2. Generations kværnen, som blev lanceret i slutningen af 2014. Se videoen længere nede på siden, så får du et godt indtryk af, hvilke forbedringer, der er tale om.

Robust, lækkert design og nem betjening
Hurom HAA/H26 kommer i et strømlinet design, hvilket giver slowjuiceren et elegant udtryk. Vi har valgt at tage modellen ind i to forskellige farver, nemlig sort og sølvgrå. Betjeningen er supernem og sker på den store tænd/sluk knap på ryggen af maskinen. Hurom H26 er nem at flytte rundt med, da den har integrerede håndtag forneden i hver side af kabinettet.

Ny 3. generations kværn og snegl
Hurom har arbejdet videre med formen på kværnsneglen, for at øge effektiviteten yderligere. Det gør det muligt at arbejde i længere tid og med endnu større udbytte. Kværnen kører med 43 omdrejninger pr. minut, hvilket Hurom har erfaring for giver det bedste resultat. Hele juicebowlens opbygning er forbedret med henblik på nemmere montering og rengøring.

Langsomt roterende børster
Silikone børsterne roterer nu med blot 17 omdrejninger i minuttet, hvilket sikrer at juicen blandes godt igennem uden dannelse af skum, samtidig med, at det forhindrer bowlen i at løbe over. Juice-bowlen er som vi kender det fra tidligere udgaver udstyret med en juice-prop, som gør det muligt at lukke for udløbet og presse op til 500 ml. juice af gangen.

Tilbehør til fremstilling af sorbetis og smoothies
Der følger en helt nyudviklet indsats til fremstilling af sorbetis med H26'eren, hvilket giver mulighed for at fremstille lækre smoothies og dine favorit is.

Gennemsigtig tragt
Ligesom vi har set det på den professionelle H22'er så har H26 nu en gennemsigtig tragt, hvilket betyder, at du kan se, hvordan råvarerne bevæger sig ned i tragten og på den måde følge med i processen uden at overfodre kværnen.

Hurom H26 leveres med en standard filtersi og tilbehør til fremstilling af is. Herudover medfølger diverse rensebørster og beholdere til juice og pulp.

Her kan du se en video, som demonstrerer, hvordan den nye 3. generations kværn fungerer i praksis:

Vi glæder os rigtigt meget til at sende den nye Hurom H26'er på markedet.

Produkt information

Højde: 40,7 cm.
Bredde: 18,0 cm.
Dybde: 22,3 cm.
Vægt: 4,8 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 2 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 43
Kværnsystem (vertikal) 3. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.