Omega Sana Juicer 828, Saftpresser

EUJ828-silver

1-2 hverdage

Sana Juicer 828 fra Omega med opgraderet supereffektiv kværn, som er nem at rengøre. Vi er officiel dansk forhandler af Sana Juicer by Omega.
Sana juicer logo.png

Flere detaljer

På lager

3 895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sana Juicer 828 by Omega - Så er Sana Juicer på banen med et opdateret kværnsystem, som gør Sana 828 til den mest avancerede vertikale slowjuicer på markedet.

Sana 828 slowjuicer er en kompakt juicer i et lækket stilrent design, hvor det er foretaget en række forbedringer for at gøre den nem at arbejde med i det daglige, især er der lagt vægt på, at den skal være nem at rengøre efter brug, da erfaringen viser, at det er den bøvlede daglige rengøring, som gør, at mange køkkenmaskiner ender bagest i køkkenskabet.

Helt konkret er der sket en række forbedringer i design og konstruktion af juicebowlen og kværnsystemet, ekselpelvis:

Højere udbytte og nemmere rengøring med ny type pulp-control
I forhold til den tidligere Sana 808 og den nu udgåede Omega VSJ843, så er der udviklet videre på konstruktionen af både bowlen og kværnen. Sana 828 er udstyret med en ny type pulp-control - den lille 'skyder', med hvilken man kan justere presset internt i kværnen. Det er en fordel, fordi man kan øge udbyttet af hårde frugter og grønt ved at køre med højere pres og omvendt kan man lette rengøringen efter juicing af bløde frugter ved at lette trykket mod slutningen af juicingen.

Mindre skum med lavere hastighed på skrabere på filtersien
En anden ændring er, at de silikone skrabere, som kører omkring filtersien nu kører med reducerede omdrejninger - 17/minut - hvilket betyder, at der udvikles mindre skum i bowlen end tidligere.

Nemmere rengøring med større hul i pulp-udkastet
Pulp-udkastet er større - med et større hul, som gør det væsentligt nemmere at rengøre efter brug, da det er meget nemmere at fjerne pulprester, som sidder i hullet.

Ingen utætheder med lukket bowle
En anden væsentlig forbedring er, at drivakslen på kværnsneglen nu sidder forseglet internt i bowlen, hvilket betyder, at der ikke kan slippe noget juice ud og lægge sig på motordelen, det kunne være et problem på de tidligere modeller, hvor der var et hul i bunden af bowlen, som var monteret med en pakning.

Nyt topdæksel med dobbelt indfødning
Endelig er det er nyt design på topdækslet, hvor der nu er to huller. Dels det sædvanlige til brug for gulerødder, selleristængler og andet - men nu også et større hul, som er perfekt til brug for bladgrønt.

Prøv at se videoen nedenfor, som forklarer alle disse forbedringer på en god og illustrativ måde.


Sana Juicer 828 leveres med følgende:

  • Fin og grov filtersi til hhv. normal juice og mere fiberholdig juice eller juice af bløde frugter
  • Blank indsats til fremstilling af sorbetis
  • 1 liter glaskande og glasbeholder til opsamling af pulp
  • Pusher og Rensebørste
  • 10 år garanti på motor og 5 år på løsdele
  • Engelsksproget brugermanual med rigtigt gode illustrationer

Som det er tilfældet med tidligere udgaver af slowjuicere, så resulterer den generelt meget skånsomme juiceproces i en juice med et meget højere niveau af enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer.

Sana Juicer 828 er altså en ekstremt effektiv slowjuicer, som du kan bruge til alle typer af frugt og grøntsager, bladgrønt og endda hvedegræs. Du kan også bruge Sana Juicer 828 til at lave lækre smoothies af frossen frugt, yoghurt, mælk og måske avocado.

Det er dog stadig vores holdning, at hvis du forventer at juice meget bladgrønt, som eksempelvis spinat og lignende, så er du bedre tjent med en af de horizontale slowjuicere, som eksempelvis Sana Juicer 707 eller Sana 606. Læs gerne vores blogindlæg omkring forskellene på disse to horizontale slowjuicere her.

Sana Juicer 828 leveres som nævnt med både en fin standard filtersi og en grov-, med større huller. Du bruger den grove filtersi, hvis du foretrækker en juice med mere fibre. Den grove filtersi er rigtig god, hvis du juicer bløde frugter som appelsin og ananas og gerne vil have en kraftigere smag fra pulpen.

Vi er rigtigt stolte over at kunne præsentere endnu en fabelagtig slowjuicer fra Sana Juicer by Omega.

Produkt information

Højde: 42,9 cm
Bredde: 24,9 cm
Dybde: 18,6 cm
Vægt: 4,8 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 43
Kværnsystem (vertikal) 2. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 45 x 35 mm.

Trust banner