Regent Retro Toaster - 2 slice

Ny

Håndbygget Regent Retro toaster fra Rowlett Rutland, med plads til to stykker brød. Fås i flere farver.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

2 595,00 DKK

Yderligere information

Regent Retro er en fantastisk lækker håndbygget toaster, fremstillet af Rowlett Rutland i England, der om nogen ved, hvordan en god toaster skal skrues sammen. Rowlett Rutland har produceret toastere til professionelle kunder siden 1945 og er et af de fantastiske specialist brands, som vi elsker her på DomoTech.dk.

Regent Retro er som navnet antyder i et design, som hylder 70'ernes formgivning og fås i et væld af farver, bemærk eksempelvis den massive topplade i stål, som er fastgjort til kabinettet med store gedigne skruer, ikke noget plastic og tvivlsomme samlinger her.

Denne udgave af Regent Retro har to spor på 19 mm. og du kan vælge, om du vil bruge begge spor eller blot det ene med den store drejeknap på fronten af toasteren. Varmeelementerne toaster brødet på begge sider.

Regent Retro toasteren er udstyret med et traditionelt minutur, som siger 'pling', når den er klar. Under toasteren er et bakke til opsamling af krummer, som er nem at trække ud og tømme.

Vælg mellem følgende farver: Black, Cream, Red og Yellow.

Inden toasteren forlader Rowlett Rutland går den igennem et testprogram, så du er sikker på, at få et kvalitetsprodukt, der ikke bare ser fantastisk ud men også holder år efter år.

Produkt information

Højde: 21,9 cm.
Bredde: 26,9 cm.
Dybde: 22,5 cm.
Vægt: 4,1 kilo
Strømforbrug: 1.300 W