BlendTec Fourside Kande

BL-Fjar

Ny

BlendTec Fourside kande. Standard kanden med 3" kniv.

Flere detaljer

På lager

1 395,00 DKK

Yderligere information

BlendTec's 'Fourside' kande på 1,9 liter, leveres som standardkande til Home Blenderen og Xpress. Den er udstyret med 3 tommer kniv.

Afvaskning af kanden foregår nemt ved, at du blot fylder den halvt op med vand, tilsætter en enkelt dråbe opvaskemiddel, kører blenderen på fuld kraft - så er kanden fuldstændig rengjort.

BlendTec kanden er fremstillet af et polyester materiale, der tåler stærke rengøringsmidler, har gode lyddæmpende egenskaber. Kanden er endvidere BPA-fri, dvs. fri for Bisphenol-A, som er et kræftfremkaldende stof, der anvendes industrielt til bl.a. at fremstille polycarbonat plastic, som er det materiale, som mange beholdere til drikke- og fødevarer er fremstillet af. BlendTec er i øjeblikket den eneste blender producent, der laver blenderkander uden anvendelse af BPA.

DomoTech.dk er Autoriseret Forhandler af BlendTec produkter, som leveres direkte fra den officelle danske BlendTec importør, hvilket er din garanti for, at vi kan leve op til garanti- og service forpligtelser uden bøvl.