Hurom HZS 3rd Generation Slowjuicer

HZ-SBE17

Ny

Hurom HZS Alpha Slowjuicer. Ny slowjuicer med 3. generations kværn og kabinet i rustfrit stål.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

3 295,00 DKK

Yderligere information

Superlækker Hurom slowjuicer model HZS 3. Generations Slowjuicer. Hurom HZS, som også kendes under modelbetegnelsen H26, har tilnavnet ’Alpha’, hvilket refererer til den nyudviklende 3. Generations kværnteknologi, som bygger videre på 2. Generations kværnen, som blev lanceret i slutningen af 2014. Se videoen længere nede på siden, så får du et godt indtryk af, hvilke forbedringer, der er tale om.

Robust professionelt design og nem betjening
Hurom HZS bygger på erfaringerne med Huroms professionelle slowjuicer H22 (kr. 13.500,-). Den har samme type kabinet i rustfri stål, hvilket gør det nemt at rengøre og modstandsdygtigt overfor stød og slag. HZS betjenes nemt på det elegante touch-panel med indbygget LED display. Mange af funktionerne er i det hele taget de samme som på den robuste og professionelle H22'er – prisen er blot 1/3 !

Ny 3. generations kværn og snegl
Hurom har arbejdet videre med formen på kværnsneglen, for at øge effektiviteten yderligere. Det gør det muligt at arbejde i længere tid og med endnu større udbytte. Kværnen kører fortsat med 45 omdrejninger pr. minut, hvilket Hurom har erfaring for giver det bedste resultat. Hele juicebowlens opbygning er forbedret med henblik på nemmere montering og rengøring.

Langsomt roterende børster
Silikone børsterne roterer nu med blot 17 omdrejninger i minuttet, hvilket sikrer at juicen blandes godt igennem uden dannelse af skum, samtidig med, at det forhindrer bowlen i at løbe over. Juice-bowlen er som vi kender det fra tidligere udgaver udstyret med en juice-prop, som gør det muligt at lukke for udløbet og presse op til 800-1.000 ml. juice af gangen.

Tilbehør til fremstilling af sorbetis og smoothies
Der følger en helt nyudviklet bowle til fremstilling af sorbetis med HZS. Denne bowle kan du bruge til at fremstille lækre smoothies og dine favorit is.

Gennemsigtig tragt
Ligesom vi har set det på den professionelle udgave af HZS, så er tragten nu gennemsigtig, hvilket betyder, at du kan se, hvordan råvarerne bevæger sig ned i tragten og på den måde følge med i processen uden at overfodre kværnen.

Hurom HZS leveres med to filtersier og tilbehør til fremstilling af is. Herudover medfølger diverse rensebørster og beholdere til juice og pulp.

Her kan du se en video, som demonstrerer, hvordan den nye 3. generations kværn fungerer i praksis:

Vi er glade for endelig at kunne præsentere en reel nyhed på slowjuicer markedet, hvor der ikke er sket så meget de sidste to år.

Produkt information

Højde: 44,6 cm.
Bredde: 19,9 cm.
Dybde: 28,3 cm.
Vægt: 5,3 kilo
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 45
Kværnsystem (vertikal) 3. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.