Omega TWN32 Twin Gear Juicer

TWN32SF

Ny

Omega TWN32 Twin Gear Juicer fra Omega.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

4 295,00 DKK

Yderligere information

NYHED: Omega TWN32 Twin Gear Juicer fra Omega - Så er Omega Juicers på banen med en spændende nyhed, nemlig noget så sjældent som en Twin Gear horizontal slowjuicer.

Markedet for twin gear slowjuicers har i mange år været domineret af Angel Juicer, som fremstiller ekstremt effektive twin gear slowjuicere i rustfri stål, men desværre til priser, hvor de fleste står af. Derfor er det rigtigt interessant, at Omega juicers nu præsenterer en avanceret twin gear slowjuicer til en mere overkommelig pris. Omega TWN32 har været undervejs i flere år og er nu klar efter tusindvis af tests og forbedringer i den kendte Omega topkvalitet.

Twin-gear teknologi
Hjertet i Omega TWN32 er de to valser (twin-gear), som adskiller den fra alle vores øvrige horizontale slowjuicere.

Det avancerede twin gear består af to valser i stål, med fræsede spor, som griber fuldstændigt præcist ind i hinanden. Denne præcisionsteknologi gør, at en twin gear juicer er ekstremt effektiv i sin udnyttelse af råvarerne, idet den først skærer råvarerne, for derefter at findele dem og til sidst presse dem under højt tryk mod filtersie.

De to valser er fremstillet i rustfri stål med BPA-fri nylon koblinger.

Valserne roterer ind mod hinanden, hvilket betyder at de nemt griber fat i råvarerne og trækker den ned i juiceren. Resultatet er en lækker juice, med kraftig farve og meget fin konsistens.


Justeringsknap til forskellige råvarer
Juiceren er forsynet med en fjederbelastet justeringsknap, som regulerer det tryk, som valserne presser med mod filtersien, på den måde kan du lægge maksimalt pres på de helt fine råvarer som hvedegræs og bladgrønt og løsne lidt op for bløde frugter, som på den måde passerer nemmere gennem systemet.

Bestem selv mængden af fiber i juicen
Juiceren leveres med to filtersier, en fin- og en grov, hvilket giver mulighed for at regulere, hvor meget fiber/pulp du vil have med i din juice. Omega TWN32 juicer alle typer af frugt og grøntsager, men vil du eksperimentere med hvedegræs, fiberrige stængler, spinat og anden bladgrønt og urter, så har du her en slowjuicer i virkelig særklasse.

Indeholder:
- Twin gear
- Fin filtersi
- Grov filtersi
- Pulp opsamler
- Juice kande
- To pushere; en i plast og en i træ
- Rensebørste
- Si til at lægge ovenpå kanden, som fjerner eventuelt skum
- Håndgreb, som gør det lettere at adskille juiceren

Så hvis du er interesseret i en ekstremt effektiv slowjuicer, men ikke er klar til at investere kr. 8-10.000,- i en Angel juicer, så er Omega TWN32 et rigtigt interessant alternativ. Som du vil se i videoen herunder, så skal der dog arbejdes en del med tamperen for at køre råvarerne igennem kværnen, det gælder især hårde rodfrugter, som skal skæres in mindre stykker end ved eksempelvis de mere traditionelle horizontale slowjuicere med enkelt snegl. Men resultatet er ret imponerende - markant tørrere pulp = bedre saftøkonomi.

Den korrekte modelbetegnelse for twin gear juiceren er Omega TWN32SF. I USA hedder den TWN30S, hvilket er præcis den samme juicer, blot beregnet til de amarikanske 110V.

DomoTech.dk er autoriseret Omega forhandler, hvilket er din tryghed - Omega TWN32 kommer med 10 års produktgaranti.

Produkt information

Højde: 39,4 cm
Bredde: 16,5 cm
Dybde: 36,8 cm
Vægt: 5,9 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på øvrige dele
Juicer proces: Twin Gear Slowjuicer
Omdrejninger/minut: 160
Hul til råvarer, dimension: Rund, diameter 36 mm

Tilbehør / relateret