Omega 8227/8228 Saftpresser

1-2 hverdage

Omega J8228 er videreudviklingen af den kendte 8226 slowjuicer fra Omega Juicers. Det er en gedigen alsidig saftpresser med den nye 5-trins pulp regulator som laver fantastisk koldpresset juice af stort set alle frugter og grøntsager.

Flere detaljer

På lager

3 195,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Omega J8227/8228 er en designmæssig opdatering af den klassiske Omega 8226, som er en af de mest gennemprøvede og solide slowjuicere på markedet - Omega J8228 er en slowjuicer i overlegen kvalitet fra amerikanske Omega Juicers. Omega J8228 er udgaven i chrome mens J8227 er med kabinet i sølvgrå.

Som øvrige saftpressere af typen slow juicer, så presser den fantastisk juice af citrusfrugter, æbler, bær, vindruer, krydderurter og andet grønt. Men Omega J8228 er også velegnet til hvedegræs juice, som ellers kan være lidt af en udfordring for slow juicerne af den opretstående type.

Omega J8228 kommer i en flot chrome finish, men hvis du foretrækker den i traditionel sølvgrå, så skal du vælge Omega J8227, som er samme maskine blot farven til forskel.

Omega J8228/J8227 kører videre med det ekstremt velfungerende 2-trins kværn system, som sikrer, at du får den maksimale mængde saft uden pulp. Der er tale om præcisions mekanik, som giver dig op til 20% mere juice i forhold til de vertikale slowjuicere. Herudover er Omega J8228/J8227 er udstyret med den nye 5-trins 'pulp-regulator', som vi også kender fra Sana Juicer 606. Med denne 5-trins regulator, kan du justere valsens pres mod filtersien og på den måde optimere udbyttet af råvarerne.
Der følger også 6 små 'tyller' med, som du kan bruge til at ekstrudere pasta. Og anvender du det medfølgende 'blændfilter', så omdanner du juiceren til en avanceret kværn, som du kan bruge til fremstilling af frugtmos, pesto eller nøddesmør. Og ikke nok med det - Du får også en ekstra filtersi til at lægge ovenpå kanden, hvis du foretrækker, at der ikke er så meget pulp/fiber i din juice.

Hvis du også er lidt forvirret over alle de forskellige typer af slow juicere, som er kommet på markedet det sidste års tid, så tag og kig forbi vores blog SlowJuiceren.dk, hvor du bl.a. findet et indlæg omkring valg af juicer, som kan hjælpe dig med at få et overblik over mulighederne.

Produktgaranti: Der hersker lidt forvirring omkring omfanget af Omegas produktgaranti. Dette skyldes, at Omega på yderkartonerne skriver 15 års fuld produktgaranti. Det er vigtigt at understrege, at dette kun er gældende for det amerikanske marked, men at vi i Danmark bakker op omkring en udvidelse af de 2 års reklamationsret ved at give 6 års garanti på motor og 3 år på øvrige dele på denne kvalitets maskine.

Produkt information

Højde: 39,4 cm
Bredde: 16,5 cm
Dybde: 36,8 cm
Vægt: 5,9 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 6 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Rund, diameter 44 mm

Trust banner