Omega Sana Juicer 606, Saftpresser

1-2 hverdage

Saftpresser fra Sana Juicer by Omega, model 606 med 5-trins regulering af fiberindholdet i din juice. Sana Juicer er en af de bedste saftpressere på markedet netop nu. Som officiel forhandler af Sana Juiceren kan du stole på vores test og kvalitet.
Sana juicer logo.png

BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

3 695,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sana Juicer 606 fra Omega er, sammen med storesøsteren 707, formentlig den bedste saftpresser på markedet i øjeblikket. Så vi er stolte af, at være eneforhandler af disse fantastiske saftpressere i Danmark.

Nyhed: Nu kan du også vælge Sana 606 i den utroligt flotte sorte udgave.

Sana Juicer 606 by Omega er en helt nyudviklet saftpresser, som kommer med en lang række forbedringer i forhold til de konkurrerende juicepressere på markedet. Sana Juicer 606 bygger videre på den kendte Omega 8226, men adskiller sig på to helt væsentlige punkter:

Sana Juicer 606 har et større hul til at putte ingredienserne i - det er hele 40x45 mm, hvilket sparer dig lidt tid med at snitte i små stykker. Men det vigtigste er nok, at Sana Juicer 606 er udstyret med en justerbar ring med 5 forskellige indstillinger, som regulerer hvor meget fiber, du vil have i din juice. Du vælger trin 1 til citrusfrugter og trin 5 for eksempelvis hvedegræs, hvor der virkeligt skal lægges pres på.

Med Sana Juicer 606 fra Omega, kan du lave babymos, soja- eller mandel mælk, lave spagetti og båndpasta, kværne krydderurter osv.. Hvis du overvejer at anskaffe en Sana Juicer 606, så se lige denne video, som giver dig et rigtigt godt indtryk af, hvad en superjuicer som Sana Juicer er istand til:

Det medfølgende tilbehørsprogram omfatter både en standard og en blank filtersi, hvilket gør det til en utrolig alsidig maskine, som ingen problemer har med at juice hverken hvedegræs eller de problematiske grøntsager med lange fibre som spinat, selleristænger, som ellers kan skabe problemer med tilstopning af filtersierne på de opretstående slow juicere.

Det er også relevant at nævne, at alle juicer-delene er fremstillet i BPA fri materialer, og at Sana Juicer by Omega er omfattet af markedets bedste garanti , 10 år på motor og 5 år øvrige dele.

Sana Juicer 606 by Omega, er let at samle, adskille og rengøre, og kommer i et elegant og kompakt design. Her kan du se, hvad du får:
- 2 plastic beholdere, en til juice og en til pulp
- Der medfølger standard filtersi og blank filtersi
- Pusher til at hjælpe ingredienserne ned i tragten
- Sæt til ekstrudering af pasta
- Rensebørste
- Brugermanual på engelsk
- 10 års garanti på motor og 5 år på øvrige dele
- Vælg mellem kabinet i 2 forskellige farver, chrome eller metalrød

Hvis også du er en anelse forvirret over, hvad forskellen på Sana Juicer 707 og 606 er, så kig lige forbi vores blogindlæg - Klik her.

Sana Juicer by Omega er udstyret med en enkelt snegl, som effektivt udvinder vitaminer, enzymer og mineraler fra frugt, grønt og hvedegræs, på en skånsom måde, idet den arbejder ved bare 65-75 omdrejninger i minuttet. Det betyder, at der ikke er nogen varmeudvikling, som ødelægger C- og E vitaminerne, og at der ikke dannes skum ved overdreven oxidering. Så til forskel fra juice produceret på de traditionelle centrifugal juicere, som nedbrydes hurtigt,  så bevarer juicen sin smag, vitaminer og næringsstoffer i op til 48 timer i køleskab, når du laver den på en Sana Juicer.

Sana Juicer er fremstillet i et lækkert tidssvarende design, og den arbejder stille og roligt mens den står solidt på de 4  fødder.

NYHED: Nu kan du også købe et spændende oliemølle tilbehør til din Sana Juicer 606, så du kan fremstille din egen koldpressede olie af hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø eller græskarkærner. Klik her for at se Sana Oliemøllen.

Det interessante ved den nye Sana Juicer er, at det ikke ’bare’ er en saftpresser. Du kan også bruge den til at fremstille nøddesmør, hakke krydderurter og hvidløg -  og du kan lave babymos og sojamælk eller lave frisk pasta med det medfølgende tyller.

Sana Juicer markedsføres også under Omega brandet i USA, hvor du måske har set den tilsvarende model, som går under betegnelsen Omega NC800HD og NC900HD.

Produkt information

Højde: 32,0 cm
Bredde: 18,3 cm
Dybde: 48,4 cm
Vægt: 6,0 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 10 år på motor 5 år på løsdele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 63-75
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.

Tilbehør / relateret

Trust banner