Witt by Kuvings Chef CS610 - Whole Slow Juicer

CS610

Ny

NYHED: Witt by Kuvings Chef CS610 er Kuvings bud på en slowjuicer, som egner sig til professionel anvendelse med en kapacitet på op til 40 liter juice i timen.Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

10 995,00 DKK

Yderligere information

Chef CS610 Whole Slow Jucier er Kuvings bud på en slowjuicer, som egner sig til professionel brug i juicebarer og mindre produktionsvirksomheder.
Kuvings Chef CS610 kan presse op til 40 liter i timen og motoren kan tåle 8 timers kontinuert drift og adskiller sig fra øvrige Kuvings slowjuicere ved at have en væsentlig kraftigere komponent kvalitet, som kan tåle professionel anvendelse.

Det er relevant at fremhæve følgende egenskaber ved Chef CS610:

Tragten har en diameter på hele 88 mm.
Tragten til at komme råvarerne i har en diameter på knap 9 centimeter, hvilket betyder, at man ikke behøver snitte råvarerne i små stykker, men i realiteten kan komme hele frugter og grøntsager direkte i kværnen, hvilket sparer ganske meget tid i forhold til andre slowjuicere, som ikke er tænkt til professionel anvendelse.

Tragten er forsynet med sikkerhedslåg, som forhindrer at fingrene kommer i kværnen.

8 timers kontinuert drift.
Kuvings Chef CS610 er udstyret med en kraftig motor, som tåler 8 timers uafbrudt anvendelse. Er forudsætning er dog, at man med jævne mellemrum renser tromlen for pulprester.

Kuvings Chef CS610 minder på mange måder om den nye Sana Horeca 909 juicer, som vi glæder os til at lancere i november 2016 - den væsentligste forskel er nok, at Sana Horeca 909 leveres med to komplette juicer-enheder, hvilket giver mulighed for at skifte mellem to typer juice løbende, uden at skulle rengøre. Kuvings Chef CS610 leveres med en enkelt juicer-enhed. I denne sammenhæng er det også relevant lige at nævne Hurom HW Professional Slowjuicer, som leveres med hele tre komplette juicer-enheder !!

Kuvings Chef CS610 leveres med en lækker opskriftbog med masser af inspiration til lækre drikke og smoothies.

Bemærk, du må ikke rengøre juicerens dele i opvaskemaskine og hvis du juicer frossen frugt, så bør du lade det tø ved stuetemperatur i 15-20 minutter inden juicing.

Produkt information

Højde: 51,5 cm
Bredde: 18,3 cm
Dybde: 26,0 cm
Vægt: 9,1 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 12 måneder ved professionel brug
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 50
Kværnsystem (vertikal) 2. Generation - GE Ultem
Hul til råvarer, dimension: 88 mm Ø + ekstra