Angel Juicer 8500S

AN-8500S

1-2 hverdage

Angel Juicer 8500 S - Verdens Bedste Juicer, ganske enkelt !BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

På lager

13 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Angel Juicer 8500 S - Topmodellen indenfor dual-gear juicers. Den nye Angel 8500 S er identisk med Angel 7500 med den undtagelse, at dual-gearet (valserne) og sien er fremstillet af en endnu bedre kvalitet rustfri stål. Her er der tale om kvaliteten 'SUS316' som normalt kun anvendes til kirurgiske instrumenter.

Bortset fra denne forskel er der tale om en identisk maskine med model 7500 - som har været betragtet som juicer kategoriens Rolls-Royce i rigtig mange år.

Ligesom de øvrige Angel juicers, så er denne model fremstillet i en ualmindelig lækker finish i 100% rustfri stål. Maskinen er udstyret med den seneste udgave af 'dual-gear' teknologi, som både behandler råvarerne meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektivt i udvindingen af juicen. Pulpen er bemærkelsesværdig meget mere tør end fra andre maskiner i kategorien.

Dual-gear'et virker i to trin. I første trin kværnes råvarerne groft og i andet trin, der 'tygger' maskinen sig bogstaveligt talt igennem frugt, urter og grøntsager.

Anger Juicers består at blot 4 dele, hvilket gør, at de er meget nemme at samle, adskille og rengøre.

Med en Angel Juicer kan du presse stort set alle slags frugt, grøntsager, urter, spinat og hvedegræs. Selv de mere 'besværlige' produkter som salat, spirer og skud klares uden problemer.

Bemærk, du kan med fordel bestille et par ekstra silikone pakninger med, da disse slides ved almindelig brug og skal skiftes jævnligt for at koblingen mellem 'huset' og selve kværnsystemet holder tætt. Pakningerne finder du under 'Tilbehør' eller ved at klikke her. Se også det omfattende program af tilbehør og reservedele til Angel Juicers nederst på denne side.

Et generelt problem, når man eksempelvis presser hvedegræs er, at man nemt kommer til at 'overfodre' juiceren. Med Angel Juicer 8500 S er dette problem elimineret, idet den ligesom lillesøsteren 7500 har en indbygget sensor, der automatisk registrerer, når der er kommet for meget i maskinen og 'slår bak', således at maskinen ikke tilstoppes og sigten beskadiges.

Generelt må det siges at Angel Juicere er maskiner helt i særklasse, der findes ikke noget på markedet der kommer bare i nærheden af, at matche deres præstationer, så hvis du går efter det ultimative indenfor juicers, så kan du være helt overbevidst om, at mérprisen for disse maskiner tjener sig hjem ved et væsentligt bedre resultat end nogen anden juicer på markedet og med den nye Angel 8500 S er der lagt yderligere afstand til konkurrenterne.

Produkt information

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tilbehør / relateret

Trust banner