Omega MM1500 Horisontal sellerijuicer

MM1500

2-3 hverdage

Nyhed: Omega MM1500 slowjuicer optimeret til juicing af selleri og udviklet i samarbejde med Anthony William. Udstyret med den helt nye justerbare end-cap optimeret for juicing af selleri.

Flere detaljer

På lager - Levering 2-4 hverdage

4 395,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Her kommer Omega MM1500 - efterfølgeren til den populære Omega MM900HDC, som er udviklet i samarbejde med Anthony William, der er kendt som den helt store fortaler for de positive egenskaber i selleri.

Unik konstruktion - specielt til selleri
Omega MM1500 udmærker sig ligesom forgængeren MM900HDC ved at have den unikke justerbare end-cap, som er udviklet specialt med henblik på juicing af selleri, som normalt kan være en udfordring for slowjuicere med de lange seje fibre, der kan resultere i tilstopning af kværnen. Dette problem er nu løst med den nye konstruktion af kværnen og end-cap'en. Bemærk, at den specielle selleri juice-cap kun må anvendes ved juicing af selleri - til alle øvrige råvarer anvendes den medfølgende standard end-cap, se nedenfor.

Alsidig slowjuicer
Når du køber Omega MM1500 så medfølger også den almindelige end-cap, hvilket gør slowjuiceren velegnet til stort set alle typer frugt og grønt. Den presser fantastisk lækker juice af citrusfrugter, æbler, bær, vindruer, krydderurter og andet grønt, og den er også velegnet til hvedegræs juice, som ellers kan være lidt af en udfordring for slow juicerne af den opretstående type.


 

Effektiv udnyttelse af råvarerne i en skånsom proces
MM1500 kører som de fleste moderne slowjuicere med relativt lave omdrejninger - omkring 80/minut - hvilket betyder, at selve juiceprocessen er en skånsom presseproces, hvor der udvindes maksimalt mængde juice af råvarende samtidig med at vitaminer, mineraler og enzymer bevares bedst muligt grundet den lave oxidering og skumudvikling.

Nem at rengøre
Slowjuiceren består af relativt få dele, hvilket gør, at den er nem at rengøre ved afskylning under rindende vand og ved brug af den medfølgende rensebørste.

Hvad er så forskellen på Omega MM1500 og MM900HDC ?
Den tidligere model MM900HDC er designet til et dagligt juicebehov på omkring en halv liter, hvorimod MM1500 kan juice op til 1,5 liter på én gang. 
Kværnsneglen er den samme som i MM900HDC, men alle andre dele er fremstillet i kraftigere kvalitet for bedre holdbarhed. Eksempelvis er tromlen bedre fastgjort til juicerhuset og er større med en diameter på 5 cm sammenlignet mod 4,5 cm. på den tidligere, filtersien blevet modificeret, hvilket altsammen medvirker til en bedre passage af råvarerne og en højere kapacitet. Og måske vigtigst af alt, så er både låseringen og end-cap'en både større og kraftigere, så de kan klare det høje pres ved især juicing af selleri. Så alt i alt er der tale om en ganske omfattende opgradering. 

Anthony William og Omega slowjuicen
Omega MM1500 er som nævnt udviklet i samarbejde med selleri-apostlen Anthony William som er manden bag den kendte blog MedicalMedium, og den verdensomspændende sellerijuicing trend. Hvis du ikke kender Anthony William, så kan du læse en god opsummering af de positive egenskaber i selleri i vores eget blogindlæg lige her.

Eller du kan klikke her og gå direkte til hans eget website og læse hans anprisninger af forgængeren Omega MM900HDC.


Køb din nye Omega MM1500 på DomoTech.dk - vi leverer til din hoveddør indenfor 2-4 dage, så er du igang med en ny og sundere livsstil :-)

Produkt information

Højde: 32,0 cm.
Bredde: 15,5 cm.
Dybde: 47,0 cm.
Vægt: 7,0 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 24 måneder
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Oval, 45x35 mm

Trust banner