Omega MM900HDS Horisontal sellerijuicer

MM900HDS

Ny vare

Omega MM900HDS slowjuicer optimeret til juicing af selleri og udviklet i samarbejde med Anthony William. Udstyret med den helt nye justerbare end-cap optimeret for juicing af selleri.BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

På lager

3 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Endelig kan vi tilbyde den længe ventede Omega MM900HDS, som er udviklet i samarbejde med Anthony William, kendt som den helt store fortaler for de positive egenskaber i selleri.

Unik konstruktion - specielt til selleri
Omega MM900HDS udmærker sig ved at have den unikke justerbare end-cap, som er udviklet specialt med henblik på juicing af selleri, som normalt kan være en udfordring for slowjuicere med de lange seje fibre, der kan resultere i tilstopning af kværnen. Dette problem er nu løst med den nye konstruktion af kværnen og end-cap'en.

Alsidig slowjuicer
Når du køber Omega MM900HDS så medfølger også den almindelige end-cap, hvilket gør slowjuiceren velegnet til stort set alle typer frugt og grønt. Den presser fantastisk lækker juice af citrusfrugter, æbler, bær, vindruer, krydderurter og andet grønt, og den er også velegnet til hvedegræs juice, som ellers kan være lidt af en udfordring for slow juicerne af den opretstående type.

Effektiv udnyttelse af råvarerne i en skånsom proces
MM900HDS kører som de fleste moderne slowjuicere med relativt lave omdrejninger - omkring 80/minut - hvilket betyder, at selve juiceprocessen er en skånsom presseproces, hvor der udvindes maksimalt mængde juice af råvarende samtidig med at vitaminer, mineraler og enzymer bevares bedst muligt grundet den lave oxidering og skumudvikling.
Nem at rengøre
Slowjuiceren består af relativt få dele, hvilket gør, at den er nem at rengøre ved afskylning under rindende vand og ved brug af den medfølgende rensebørste.

Anthony William og Omega slowjuicen
Omega MM900HDS er som nævnt udviklet i samarbejde med selleri-apostlen Anthony William som er manden bag den kendte blog MedicalMedium, og den verdensomspændende sellerijuicing trend. Hvis du ikke kender Anthony William, så kan du læse en god opsummering af de positive egenskaber i selleri i vores eget blogindlæg lige her.

Eller du kan klikke her og gå direkte til hans eget website og læse hans anprisninger af Omega MM900HDS.

Udvidet produktgaranti
Vi yder 5 års garanti på motoren og 3 år på øvrige dele.

Køb din nye Omega MM900HDS på DomoTech.dk - vi leverer til din hoveddør indenfor 1-2 dage, så er du igang med en ny og sundere livsstil :-)

Produkt information

Højde: 39,4 cm.
Bredde: 16,5 cm.
Dybde: 36,8 cm.
Vægt: 5,7 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 80
Hul til råvarer, dimension: Rund, diameter 44 mm

Trust banner