Sana 727 Supreme juicer

EUJ727-black

1-2 hverdage

Sana 727 Supreme juicer er en helt ny slowjuicer, som er udviklet helt fra grunden. Ekstremt eksklusiv forarbejdening og udstyr, og præstationer i absolut topklasse. Formentlig den mest effektive single-auger slowjuicer på markedet.

Sana Juicer by Omega

Flere detaljer

På lager

4 895,00 DKK inkl. moms

-1 000,00 DKK

5 895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Sana 727 Supreme juicer er en helt ny slowjuicer, som er udviklet på basis af erfaringerne med de øvrige modeller i Sana serien. Udviklingen af Sana 727 Supreme har stået på i 3 år, så der er tale om et gennemarbejdet produkt i usædvanlig høj kvalitet og med præstationer helt i særklasse for en single-auger slowjuicer.

Blandt de unikke egenskaber ved Sana 727 kan nævnes:

 • En helt nyudviklet og patenteret BLDC motor, som til forskel fra alle andre slowjuicere på markedet ikke har nogle begrænsninger på, hvor lang tid den må køre. Samtidig har den et meget lavt energiforbrug, et stort kraftoverskud og er nærmest uopslidelig.
 • Sana 727 har variabel hastighed, som kan justeres i intervallet 40-120 omdrejninger/minut, hvilket giver dig mulighed for at optimere juicingen i forhold til, hvilke råvarer du bruger
 • Juicetromlen på- og afmonteres med en simpel ’one-touch’ kobling, hvor du blot skal trykke på udløser knappen og dreje tromlen, så er den afmonteret.
 • Sana 727 har et helt nyudviklet juicing system, hvor både tromlen og sneglen er redesignet i forhold til tidligere udgaver, og så er end-cap’en nu forsynet med et roterende blad i rustfri stål, som sikrer det bedst tænkelige udbytte.
 • Supreme juiceren har en tragt til råvarerne, som er 2-delt. Den almindelige tragt og så et integreret rør med bred indføring, som er velegnet til mindre stykker eller bladgrønt.
 • Juiceren og også udstyret med en juice-flap, som gør det muligt at lukke for udløbet af juice. På den måde undgår du, at tromlen drypper på køkkenbordet, når du fjerner den og du kan også bruge flappen til at lukke af, når du hænder vand i tromlen for at rengøre den.
 • Der medfølger en fin, en grov og en blank filtersi, som nu er nu delvist udført i rustfri stål, hvilket giver forbedret holdbarhed. 
 • Alle dele som er i kontakt med råvarer og færdig juice er naturligvis fremstillet af BPA-fri plast.

Se vores præsentationsvideo af Sana 727 Supreme lige her:

Sana 727 Supreme er i særklasse både kvalitets og udstyrsmæssigt, hviket bl.a. kommer til udtryk i et omfattende standardudstyr:

 • Der medfølger eksempelvis to juiceglas, som er håndlavede krystalglas !! De indeholder hver 500 ml. og tyngden af de understreger hvilken kvalitet, de er fremstillet i.
 • Der medfølger også en ekstra stor pulp opsamler i rustfri stål, med et elegant design, som matcher linierne i juiceren.
 • Og så leveres Sana 727 med tre filterindsatser, den fine normale filtersi, den grove filtersi med lidt større huller og så den blanke indsats, som bruges til at lave pesto, nøddesmør og lignende.

 Her kan du se en lille film om, hvordan de lækre krystalglas er fremstillet:

Sana 727 Supreme er ikke nogen billig maskine, men er måske den mest effektive slowjuicer på markedet og et godt alternativ til en Angel slowjuicer, som koster omkring det dobbelte.

Nedenfor kan du se en video med en gennemgang af Sana 727 med en specifik selleri test, hvor Sana 727 kommer ud som den bedste og mest effektive single auger maskine overhovedet.

Ligesom for søstermodellerne Sana 606 og Sana 707 gælder for Sana 727, at den også kan monteres med Sana Oliepresse som ekstra tilbehør.

Se video med test af selleri på Sana 727 Supreme her:

Vi er rigtigt stolte over at kunne præsentere denne spændende nyhed fra Sana Juicer, som sætter nye standarder for, hvad man kan gøre med en single auger slowjuicer.

Produkt information

Højde: 39,0 cm
Bredde: 20,0 cm
Dybde: 38,0 cm
Vægt: 5,0 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på dele
Juicer proces: Slow masticating
Omdrejninger/minut: 40-120

Tilbehør / relateret

Trust banner