GreenStar Pro Slowjuicer

GS-10022

2-3 hverdage

GreenStar™ Pro Slowuicer - Ny Pro udgave af den kendte GreenStar twin-gear slowjuicer med valser i 100% rustfri stål.

Flere detaljer

på lager

7 895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

GreenStar™ Pro Slowjuicer er den opgraderede udgave af den kendte GreenStar slowjuicer, godkendt til professionel brug.

GreenStar slowjuiceren har været på markedet i en del år i den kendte 'Elite' udgave, men nu har vi fået den nye opgraderede model 'Pro', som dybest set er identisk med Elite modellen, men adskiller sig på to helt væsentlige punkter:

1. GreenStar Pro er udstyret med valser, som er fremstillet i 100% rustfri stål, hvor Elite modellen har valser, som er delvist i plast. Udgaven i 100% rustfri stål giver en væsentlig forbedring af holdbarheden, hvilket en en af årsagerne til, at GreenStar Pro er velegnet til professionel brug.

2. Den anden forskel er, at GreenStar Pro certificeret til professionel brug, hvilket bl.a. betyder, at den lever op til strengere krav til hele den elektriske del af maskinen og højere hygiene mæssige standarder.

På negativsiden skal så nævnes, at den 'kun' leveres med 3 års garanti, hvor der tilsvarende ydes 10 års garanti på GreenStar Elite ved privat brug. Bortset fra disse ting, så er det kun farven der adskiller GreenStar Pro fra Elite.

Her kan du se en minutiøs gennemgang af GreenStar Pro Slowjuicer af John Kohler:

GreenStar Pro er i det sædvanlige superflotte og strømlignede design, og er nem at samle med den kraftige lukke-clip. GreenStar Pro er stadig en meget stor maskine, så man skal gøre sig klart, at den fylder rigtigt meget på køkkenbordet, ligesom den har et relativt lille hul i føderøret, som betyder, at råvarerne skal skæres i relativt små stykker for at kunne komme igennem.

GreenStar Pro opererer som Elite udgaven med det såkaldte twin-gear system, hvilket betyder, at den i modsætning til de fleste andre slowjuicere, arbejder med to valser, som vi kender det fra Angel Juiceren. De to valser roterer med de sædvanlige 110 omdrejninger i minuttet, hvilket er lidt mere end de nyeste slowjuicere på markedet, men resultatet er fortsat fantastisk godt. GreenStar Pro kører uden problemer alle former for frugt og grønt, men dens egentlige styrke er klart på bladgrønt og hvedegræs, som den gør bedre end de fleste slowjuicere på markedet og der er  ikke langt op til Angel Juicerens suveræne udnyttelsesgrad, hvilket er ret imponerende for en maskine, som kun koster det halve.

GreenStar Pro er udstyret med 2 forskellige filtersier – en fin og grov - som giver dig mulighed for at styre, hvor meget fiber du vil have i din juice. Den kommer også med en blank indsats uden huller, som omdanner din GreenStar til en foodprocessor, som du kan anvende til at lave frugtmos, pesto, nøddesmør og lignende og endelig tilbehørsdelen, som du bruger til fremstilling af brødstænger, riskager og rawfoodkager.
Glaskande, drypbakke og diverse rengøringsbørster og 'pusher' følger naturligvis også med, som vist på billedet.

Produkt information

Højde: 31,4 cm
Bredde: 17,2 cm
Dybde: 47,2 cm
Vægt: 12,3 kilo
Strømforbrug: 220-240 V, 165 W
Produktgaranti: 5 år
Juicer proces: Slow Masticating - Dual gear
Omdrejninger/minut: 110

Trust banner