Angel Juicer Medium Commercial 60K

Angel-60K

Ny vare

Angel Juicer Medium Commercial - Professionel slowjuicer CE mærket.

Flere detaljer

Bestillingsvare - Leveringstid 3-4 måneder

285 000,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Angel Juicer, model 60K - Medium Commercial er en professionel slowjuicer beregnet til brug i juicebarer, restauranter, hospitaler eller små kommercielle juiceproducenter.

Bemærk, at model 60K ikke bliver lagerført hverken hos os eller hos den europæiske distributør. Angel bygger og afsender model 60K på bestilling, hvilket er forklaringen på, at du skal påregne en leveringstid på 3-4 måneder.

Den angivne pris er vejledende, kontakt os gerne for dagsaktuel pris.

Angel Juicers professionelle maskiner er de mest avancerede juicepressere på markedet. De er fremstillet af 304(18-8) rustfri stål og er resultatet af en kontinuerlig produktudvikling gennem de seneste 30 år.

Angel Juicer Medium Commercial 60K er udstyret med en kraftig motor, som yder ca. 1,0 HK, svarende til 20,0 HK mål på valserne. Juicere i denne kategori klassificeres ud fra, hvor mange kilo gulerødder, de kan juice i timen - Angel Juicer Medium Commercial kan presse ca. 60 kilo/time.

Angel Commercial Medium 60K er her i den europæiske udgave, som er CE mærket og godkendt til brug i EU, hvilket har krævet en del modifikationer i forhold til den model 60K, som sælges på andre markeder ude i verden.

Angel har måtte lave en række modificeringer af den oprindelige udgave for at få den CE godkendt. Derfor ser den europæiske udgave lidt anderledes ud end den, som sælges på andre markeder og prisen er desværre også en del højere.

Angel Juicer Medium Commercial er bestillingsvare og fremstilles efter ordre hos Angel Juicers, du skal derfor forvente leveringstid på omkring 3-4 måneder fra bestilling. Nogle gange kan det klares lidt hurtigere, hvis den europæiske importør undtagelsesvis har en maskine stående på lager.
Bemærk at den viste pris er vejledende inkl. moms og at der kommer tillæg af fragt. Så er du interesseret i en Angel Medium Commercial juicer, så kontakt os for dagsaktuel information.

Produkt information

Højde: 110,0 cm
Bredde: 32,0 cm
Dybde: 116,0 cm
Vægt: 84,0 kilo
Produktgaranti: 1 års garanti
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 85
Hul til råvarer, dimension: Tragt Ø 23,1/7,0 cm