Angel Juicer 5500

AN-5500

Ny

Angel Juicer 5500 er verdens bedste juicepresser - ganske enkelt ! Uovertruffen udnyttelse af råvarerne og den eneste juicer, der for alvor kan juice hvedegræs.

Flere detaljer

På lager

8 895,00 DKK

Yderligere information

Angel Juicer 5500 og dens storesøster Angel Juicer 7500 betragtes som juicer kategoriens Rolls-Royce.

De er fremstillet i en ualmindelig lækker finish i poleret rustfri stål - der er ingen plastic dele her. Angel juicerne er udstyret med den seneste udgave af 'dual-gear' teknologi, som både behandler råvarerne meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektivt i udvindingen af juicen. Pulpen er bemærkelsesværdig meget mere tør end fra andre maskiner i kategorien.

Det var Angel Juicers der var de første til at anvende den avancerede dual-gear teknologi med to valser, som griber ind i hinanden. Valserne virker i to trin. I første trin kværnes råvarerne groft og i andet trin, der 'tygger' maskinen sig bogstaveligt talt igennem frugt, urter og grøntsager. Angel Juicers adskiller sig fra konkurrenterne ved, at deres valser er udført med en ekstrem præcision i de spor, der griber ind i hinanden. Angel kalder teknologien for 'Shattering Helical Gear' eller bare SHG, og resultatet er en ekstrem tør pulp - altså den bedste udnyttelse af råvarerne.

Anger Juicers består at blot 4 dele, hvilket gør, at de er meget nemme at samle, adskille og rengøres. Her kan du se en kort video, hvor maskinen bliver pakket ud og de enkelte dele præsenteres.

 

Med en Angel Juicer kan du presse stort set alle slags frugt, grøntsager, urter, spinat og hvedegræs. Selv de mere 'besværlige' produkter som salat, spirer og skud klares uden problemer.

Bemærk, du kan med fordel bestille lidt silikonepakninger til din Angel juicer, da disse slides ved almindelig brug og skal skiftes jævnligt for at koblingen mellem 'huset' og selve kværnsystemet holder tæt. Du finder pakningerne her.

Generelt må det siges at både Angel Juicer 5500 og Angel Juicer 7500 er maskiner helt i særklasse, der findes ikke nogle maskiner på markedet, der matcher deres præstationer, så hvis du går efter det ultimative indenfor juicers, så kan du være helt overbevidst om, at mérprisen for disse maskiner tjener sig hjem ved et væsentligt bedre resultat end nogen anden juicer på markedet.

Hvis du vil fremstille peanut butter på din Angel Juicer, så skal du huske at bestille denne Peanut Butter Filterskærm. Se også det omfattende program af tilbehør og reservedele til Angel Juicers nederst på denne side.

Du har måske hørt om den fantastiske Norwalk Juicer, som sælges i USA og koster omkring kr. 25.000,-. Den har - måske p.gr.af prisen - et ry for at være i særklasse, men prøv at læse denne blogpost på Slowjuiceren.dk, hvor vi beskriver en sammenligningstest at Angel Juicer og Norwalk, det er interessant læsning. 

Du kan læse mere om virksomheden og historien bag Angel Juicerne her.

Produkt information

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tilbehør / relateret