GreenStar Elite Slowjuicer

1-2 hverdage

GreenStar™ Elite GSE-5000 Juicer - Opdateret udgave af den kendte twin-gear slowjuicer.

Flere detaljer

På lager

6 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Green Star™ Elite GSE-5000 saftpresser er den opgraderede udgave af den kendte GreenStar slowjuicer, som har været på markedet i en del år.
Den nye udgave har fået et superflot og strømlignet design, men mere relevant er det, at GreenStar har ændret på formen og længden af valserne, hvilket tilsammen med den øgede længde på filtersierne giver en højere udbytte i form af mere juice af råvarerne.

En anden forbedring i forhold til de tidligere modeller GS-1000 og GS-3000 er, at det nu er væsentlig nemmere at samle juiceren med en kraftig lukke-clip, og ikke mindst, at der er lavet en række ændringer, som gør rengøringen af maskinen meget nemmere. Til trods for det nye strømlignede design, så er GreenStar Elite stadig en enormt stor maskine, så man skal gøre sig klart, at den fylder rigtigt meget på køkkenbordet. En anden detalje er, at råvarerne stadig skal skæres i relativt små stykker for at kunne komme gennem det ret lille hul i føderøret.

OBS: Se også den nye GreenStar Pro med valser i 100% rustfri stål og godkendt til professionel brug - klik her.

GreenStar Elite opererer fortsat med det såkaldte twin-gear system, hvilket betyder, at den i modsætning til de fleste andre slowjuicere, arbejder med to valser, som vi kender det fra Angel Juiceren. De to valser roterer med de sædvanlige 110 omdrejninger i minuttet, hvilket er lidt mere end de nyeste slowjuicere på markedet, men resultatet er fortsat fantastisk godt. GreenStar Elite kører uden problemer alle former for frugt og grønt, men dens egentlige styrke er klart på bladgrønt og hvedegræs, som den gør bedre end de fleste slowjuicere på markedet og der er  ikke langt op til Angel Juicerens suveræne udnyttelsesgrad, hvilket er ret imponerende for en maskine, som kun koster det halve.

GreenStar Elite er udstyret med 2 forskellige filtersier – en fin og grov - som giver dig mulighed for at styre, hvor meget fiber du vil have i din juice. Den kommer også med en blank indsats uden huller, som omdanner din GreenStar til en foodprocessor, som du kan anvende til at lave frugtmos, pesto, nøddesmør og lignende og endelig tilbehørsdelen, som du bruger til fremstilling af brødstænger, riskager og rawfoodkager.
Glaskande, drypbakke og diverse rengøringsbørster og 'pusher' følger naturligvis også med, som vist på billedet.

Produkt information

Højde: 32,0 cm
Bredde: 17,5 cm
Dybde: 46,5 cm
Vægt: 8,0 kilo
Strømforbrug: 220-240 V, 165 W
Produktgaranti: 5 år
Juicer proces: Slow Masticating - Dual gear
Omdrejninger/minut: 110

Trust banner