Angel Juicer 7500

AN-7500

Ny

Angel Juicer 7500 er Rolls Roycen indenfor slowjuicers.

Flere detaljer

På lager

9 595,00 DKK

Yderligere information

Angel Juicer 7500 og dens lillesøster Angel Juicer 5500 betragtes som juicer kategoriens Rolls-Royce.

Angel Juicerne er fremstillet i poleret rustfri stål i en ualmindelig lækker finish. De er udstyret med den seneste udgave af 'dual-gear' teknologi, som både behandler råvarerne meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektivt i udvindingen af juicen. Pulpen er bemærkelsesværdig meget mere tør end fra andre maskiner i kategorien.

Dual-gear'et virker i to trin. I første trin kværnes råvarerne groft og i andet trin, der 'tygger' maskinen sig bogstaveligt talt igennem frugt, urter og grøntsager. Du skal lige se den korte video nedenfor, her får du (på klingende australsk) forklaret, hvorfor Angel Juicers er alle andre juicere overlegen, når det kommer til maksimal udnyttelse af ingredienserne:

Angel Juicers består at blot 4 dele, hvilket gør, at de er meget nemme at samle, adskille og rengøre.

Med en Angel Juicer kan du presse stort set alle slags frugt, grøntsager, urter, spinat og hvedegræs. Selv de mere 'besværlige' produkter som salat, spirer og skud klares uden problemer.

Et generelt problem, når man eksempelvis presser hvedegræs er, at man nemt kommer til at 'overfodre' juiceren. Med Angel Juicer 7500 er dette problem elimineret, idet den har en indbygget sensor, der automatisk registrerer, når der er kommet for meget i maskinen og 'slår bak', således at maskinen ikke tilstoppes og sigten beskadiges.

Generelt må det siges at både Angel Juicer 7500 og Angel Juicer 5500 er maskiner helt i særklasse, der findes ikke nogle maskiner på markedet, der matcher deres præstationer, så hvis du går efter det ultimative indenfor juicers, så kan du være helt overbevidst om, at mérprisen for disse maskiner tjener sig hjem ved et væsentligt bedre resultat end nogen anden juicer på markedet.

Bemærk, at du med fordel kan bestille et par ekstra silikonepakninger, da disse slides ved almindelig brug og skal skiftes jævnligt for at koblingen mellem 'huset' og selve kværnsystemet holder tæt. Du finder pakningerne her. Se også det omfattende program af tilbehør og reservedele til Angel Juicers nederst på denne side.

Du kan læse mere om virksomheden og historien bag Angel Juicerne her.

Du har måske hørt om den fantastiske Norwalk Juicer, som sælges i USA og koster omkring kr. 25.000,-. Den har - måske p.gr.af prisen - et ry for at være i særklasse, men prøv at læse denne blogpost på Slowjuiceren.dk, hvor vi beskriver en sammenligningstest at Angel Juicer og Norwalk, det er interessant læsning.

Produkt information

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Dual Gear
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tilbehør / relateret