Angel Juicer 7500

AN-7500

Ny vare

Angel Juicer 7500 er Rolls Roycen indenfor slowjuicers.BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

På lager

9 595,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Angel Juicer 7500 og dens lillesøster Angel Juicer 5500 betragtes som juicer kategoriens Rolls-Royce.

Angel Juicerne er fremstillet i poleret rustfri stål i en ualmindelig lækker finish. De er udstyret med den seneste udgave af 'dual-gear' teknologi, som både behandler råvarerne meget skånsomt og samtidig er ekstremt effektivt i udvindingen af juicen. Pulpen er bemærkelsesværdig meget mere tør end fra andre maskiner i kategorien.

Dual-gear'et virker i to trin. I første trin kværnes råvarerne groft og i andet trin, der 'tygger' maskinen sig bogstaveligt talt igennem frugt, urter og grøntsager. Du skal lige se den korte video nedenfor, her får du (på klingende australsk) forklaret, hvorfor Angel Juicers er alle andre juicere overlegen, når det kommer til maksimal udnyttelse af ingredienserne:

Angel Juicers består at blot 4 dele, hvilket gør, at de er meget nemme at samle, adskille og rengøre.

Med en Angel Juicer kan du presse stort set alle slags frugt, grøntsager, urter, spinat og hvedegræs. Selv de mere 'besværlige' produkter som salat, spirer og skud klares uden problemer.

Et generelt problem, når man eksempelvis presser hvedegræs er, at man nemt kommer til at 'overfodre' juiceren. Med Angel Juicer 7500 er dette problem elimineret, idet den har en indbygget sensor, der automatisk registrerer, når der er kommet for meget i maskinen og 'slår bak', således at maskinen ikke tilstoppes og sigten beskadiges.

Generelt må det siges at både Angel Juicer 7500 og Angel Juicer 5500 er maskiner helt i særklasse, der findes ikke nogle maskiner på markedet, der matcher deres præstationer, så hvis du går efter det ultimative indenfor juicers, så kan du være helt overbevidst om, at mérprisen for disse maskiner tjener sig hjem ved et væsentligt bedre resultat end nogen anden juicer på markedet.

Forskel på Angel 5500, 7500 og 8500S

Når du juicer grøntsager er det nemt at komme til at overbelaste slowjuiceren ved at komme for meget grønt i kværnen på en gang, hvilket kan resultere i, at der opbygges et stort pres indvendigt i filtersien, som kan få svejsningerne eller selve den finmaskede si til at briste.

For at minimere dette problem, så er alle Angel juicere udstyret med en lille føler, som automatisk stopper maskinen, hvis det sker. Angel 7500 og 8500S vil automatisk køre valserne baglæns et par omgange, for at tømme kværnen og tage presset af, hvorefter de igen vil forsætte den rigtige vej. På Angel 5500 skal du selv trykke på ’reverse’ knappen, og starte igen – altså en mere manuel løsning.

En anden forskel på de tre modeller er, at Angel 7500 og 8500S har en termostatstyret ventilator, som køler maskinen, hvor Angel 5500 ikke har termostat og derfor kører konstant.

Den sidste forskel er, at Angel 5500 og 7500 er fremstillet i fødevaregodkendt SUS304 rustfrit stål, mens Angel 8500S er fremstillet i SUS316 rustfrit stål i såkaldt kirurgisk kvalitet, hvilket samtidig er forklaringen på det store prisspring fra Angel 7500 til Angel 8500S.

Ekstra silikone pakninger

Bemærk, at du med fordel kan bestille et par ekstra silikonepakninger, da disse slides ved almindelig brug og skal skiftes jævnligt for at koblingen mellem 'huset' og selve kværnsystemet holder tæt. Du finder pakningerne her. Se også det omfattende program af tilbehør og reservedele til Angel Juicers nederst på denne side.

Du har måske hørt om den fantastiske Norwalk Juicer, som sælges i USA og koster omkring kr. 25.000,-. Den har - måske p.gr.af prisen - et ry for at være i særklasse, men prøv at læse denne blogpost på Slowjuiceren.dk, hvor vi beskriver en sammenligningstest at Angel Juicer og Norwalk, det er interessant læsning.

Produkt information

Højde: 26,3 cm
Bredde: 19,4 cm
Dybde: 48,8 cm
Vægt: 9,4 kilo
Strømforbrug: 150 W
Produktgaranti: 5 år på motor / 3 år på øvrige dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 82
Hul til råvarer, dimension: Tragtformet, diameter 45 mm

Tilbehør / relateret

Trust banner