Omega Sana Juicer 707, Saftpresser

1-2 hverdage

Sana Juicer fra Omega er en af de bedste saftpressere på markedet netop nu. Lav juice ud af appelsin, æbler, gulerødder og andre frugter, som du ønsker. Sana 707 er velegnet til juicing af selleristængler.
Sana juicer logo.png

BESTIL INDEN KL. 12:00 OG VI SENDER SAMME DAG - PÅ HVERDAGE

Flere detaljer

På lager

3 295,00 DKK inkl. moms

-400,00 DKK

3 695,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sana Juicer by Omega model 707 er formentlig den bedste saftpresser på markedet i øjeblikket og en af de eneste slowjuicere, som er reelt velegnet til juicing af selleristængler, som er blevet voldsomt populært. Så vi er stolte af, at være eneforhandler af den fantastiske saftpresser i Danmark.

Sana Juicer by Omega er en helt nyudviklet saftpresser, som kommer med en lang række forbedringer i forhold til de konkurrerende juicepressere på markedet.

En væsentlig ting er det bredere rør til at fylde ingredienserne i. Det betyder, at juiceren nærmest er selvfødende og du ikke behøver snitte ingredienserne i så små stykker. Husk i den forbindelse, at du aldrig må presse ingredienserne ned i kværnen med den medfølgende 'pusher'.

Det medfølgende tilbehørsprogram omfatter både en fin, en grov og en blank filtersi, hvilket gør det til en utrolig alsidig maskine, som ingen problemer har med at juice hverken hvedegræs eller de problematiske grøntsager med lange fibre som spinat, selleristænger, som ellers kan skabe problemer med tilstopning af filtersierne på de opretstående slow juicere.

Det er også relevant at nævne, at alle juicer-delene er fremstillet i BPA fri materialer, og at Sana Juicer by Omega er omfattet af markedets bedste produkt garanti, nemlig hele 10 år på motoren og 5 år på øvrige dele.

Vi kan lige indskyde, at vi netop har lanceret den helt nye lillesøster til Sana Juicer 707 - nemlig Sana Juicer model 606, som er udstyret med en ny spændende funktion, nemlig en 5-trins variabel pulp-control, hvor du selv regulerer, hvor meget fiber, du foretrækker i din juice. Hvis også du er en anelse forvirret over, hvad forskellen på Sana Juicer 707 og 606 er, så kig lige forbi vores blogindlæg - Klik her.

Sana Juicer by Omega, er let at samle, adskille og rengøre, og kommer i et elegant og kompakt design. Den leveres i 3 indbydende farver og overskydende ledning kan gemmes under maskinen, så længden af ledningen altid passer til afstanden til kontakten; her er nogle af fordelene listet op:

- Større hul til ingredienserne - eliptisk 45x40 mm.
- Glaskande til juice
- Beholder i rustfri stål til pulpen
- Alle dele er BPA fri
- Der medfølger filter med store huller til bløde frugter
- Blændfilter uden huller, til fremstilling af babymos o.lign
- Tyller i forskellig udformning, som bruges, når du ekstruderer pasta
- Plads til overskydende ledning på undersiden af juiceren
- 10 år garanti på motor og 5 år på løsdele
- 3 forskellige farver, chrome, hvid og metalrød

Sana Juicer by Omega er udstyret med en enkelt snegl, som effektivt udvinder vitaminer, enzymer og mineraler fra frugt, grønt og hvedegræs, på en skånsom måde, idet den arbejder ved bare 70-80 omdrejninger i minuttet. Det betyder, at der ikke er nogen varmeudvikling, som ødelægger C- og E vitaminerne, og at der ikke dannes skum ved overdreven oxidering. Så til forskel fra juice produceret på de traditionelle centrifugal juicere, som nedbrydes hurtigt,  så bevarer juicen sin smag, vitaminer og næringsstoffer i op til 48 timer i køleskab, når du laver den på en Sana Juicer.

Sana Juicer er fremstillet i et lækkert tidssvarende design, og den arbejder stille og roligt mens den står stabilt på de 4 solide fødder.

Det interessante ved den nye Sana Juicer er, at det ikke ’bare’ er en saftpresser. Du kan også bruge den til at fremstille nøddesmør, hakke krydderurter og hvidløg -  og du kan lave babymos og sojamælk eller lave frisk pasta med det medfølgende tyller. Her kan du se en supergod video, som vores gode ven Dan fra EUJuciers har lavet, hvor han viser, hvordan du bruger Sana Juicer 707 til sorbet is, kaffekværn og ikke mindst fremstilling af peanutbutter og mandelmælk:

Dette får du leveret med Sana Juicer:

  • - 3 filtersier; en fin- en grov- og den blanke uden huller
  • - Glaskande til juice
  • - Pulp beholder i rustfri stål
  • - Rensebørste
  • - Stav
  • - Brugermanual på engelsk

Hvis du seriøst overvejer, om en Sana Juicer er noget for dig, så bør du afgjort se denne video, som minutiøst gennemgår juicerens bestanddele og viser, hvordan du laver juice af gulerødder, rødbeder, salat, ananas, granatæbler, agurker, tomater, vindruer, vandmelon og æbler .... Sæt dig godt til rette, videoen varer 16 minutter, men du får en god idé om den alsidige anvendelse af Sana Juicer. Klik her for at se videoen.

NYHED: Nu kan du også købe et spændende oliemølle tilbehør til din Sana Juicer 707, så du kan fremstille din egen koldpressede olie af hørfrø, sesamfrø, solsikkefrø eller græskarkærner. Klik her for at se Sana Oliemøllen.

Vi er rigtigt stolte over at kunne præsentere Sana Juicer by Omega.

Produkt information

Højde: 32,0 cm
Bredde: 18,7 cm
Dybde: 42,0 cm
Vægt: 6,4 kilo
Strømforbrug: 200 W
Produktgaranti: 10 år på motor / 5 år på dele
Juicer proces: Slow Masticating
Omdrejninger/minut: 63-75
Hul til råvarer, dimension: 45 x 40 mm.

Tilbehør / relateret

Trust banner