Chef's Choice 2100 Professionel Elektrisk Knivsliber

CCE-B2100

Ny

Professionel elektrisk knivsliber fra Chef's Choice. Model 2100 med aftageligt slibehoved.

Flere detaljer

På lager

3 995,00 DKK

Yderligere information

Chef's Choice 2100 er en elektrisk knivsliber beregnet til professionel brug. Chef's Choice 2100 er som standard udstyret med slibehoveder til 20º vestlig type knive.
Med den professionelle knivsliber reducerer du udgiften til slibning af knive 'ude i byen' og har altid skarpe knive til rådighed.

Chef's Choice 2100 egenskaber:
- Slibehovederne kan tages af for nem rengøring i opvaskemaskine
- 3-trins slibning og polering
- Slibehoveder specielt til slibning af 15º asiatiske knive og keramiske knive kan købes som ekstra tilbehør

Verdens bedste elektriske knivsliber.
De elektriske knivslibere fra Chef’s Choice betragtes normalt som de bedste der findes på markedet. Det der gør knivsliberne unikke er, at det er lykkedes Chef’s Choice at udvikle en speciel patenteret slibestem med overflade belagt med små knuste diamanter. Diamanterne udmærker sig ved ikke at blive opvarmet under slibningen og sammen med den ekstremt hårde overflade er det hele grundlaget for Chef’s Choice status som producent af verdens bedste elektriske knivsliber.

Chef’s Choice fremstiller et meget bredt sortiment indenfor bade manuelle- og elektriske knivslibere. Vi har udvalgt et par modeller, som vi mener dækker behovet for både ambitiøse private- og professionelle brugere af knivslibere.

Chef’s Choice model 2100 er den professionelle topmodel i elektriske knvislibere, der som standard leveres med slibehoveder til vestlig knivtyper - altså med 20º skær. Du kan bestille slibehoveder til 15º asiatisk knivtype og til keramiske knive separat - kontakt os for nærmere info.

Se denne præsentationsvideo af Chef's Choice model 2100:

Hvor lang tid tager det at slibe en kniv på en Chef’s Choice ?
Første gang du sliber en kniv efter lang tids brug, så skal du regne med, at det tager 60-90 sekunder, herefter er 10 sekunders slibning tilstrækkeligt til den løbende vedligeholdelse af kniven.

DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske Chef's Choice produkter

Produkt information

Højde: 12,8 cm
Bredde: 11,8 cm
Dybde: 30,7 cm
Vægt: 3,2 kilo
Strømforbrug: 230 V, 175 Watt