Chef's Choice 1520 Elektrisk Knivsliber

CCE-B1520

Ny

Elektrisk Knivsliber fra amerikanske Chef's Choice. Model 1520 i børstet stål til både vestlige- og asiatiske knivtyper.

Flere detaljer

På lager

1 895,00 DKK

Yderligere information

Chef's Choice er en lille amerikansk specialproducent af manuelle- og elektriske knivslibere, som tilbage i 1984 satte sig for at udvikle verdens bedste elektriske knivsliber.

Verdens bedste elektriske knivsliber.
De elektriske knivslibere fra Chef’s Choice betragtes normalt som de bedste der findes på markedet. Det der gør knivsliberne unikke er, at det er lykkedes Chef’s Choice at udvikle en speciel patenteret slibestem med overflade belagt med små knuste diamanter. Diamanterne udmærker sig ved ikke at blive opvarmet under slibningen og sammen med den ekstremt hårde overflade er det hele grundlaget for Chef’s Choice status som producent af verdens bedste elektriske knivsliber.

Chef’s Choice fremstiller et meget bredt sortiment indenfor bade manuelle- og elektriske knivslibere. Vi har udvalgt et par modeler, som vi mener dækker behovet for både ambitiøse private- og professionelle brugere af knivslibere.

Når du vælger din knivsliber, så er det vigtigt, at du gør dig et par grundlæggende overvejelser:
- Har du brug for en elektrisk knivsliber, eller er en manuel model tilstrækkeligt ?
- Er dine knive af den vestlige- (20º) eller asiatiske type (15º), eller har du begge typer ?
- Hvor omfattende behandling skal dine knive have, vi taler om: Grovslibning, finslibning og eventuelt polering ?

Chef’s Choice model 1520 er topmodellen i elektriske knvislibere til privat brug, og den dækker også behovet i små professionelle køkkener. Vi har valgt at lagerføre modellen med cabinet I børstet stål.

Chef’s Choice 1520 har tre spor; et til vestlige typer- (20º), et til asiatiske typer (15º), og et til polering af begge typer eller til behandling af brødknive.

Se denne præsentationsvideo af Chef's Choice model 1520:

Hvor lang tid tager det at slibe en kniv på en Chef’s Choice ?
Første gang du sliber en kniv efter lang tids brug, så skal du regne med, at det tager 60-90 sekunder, herefter er 10 sekunders slibning tilstrækkeligt til den løbende vedligeholdelse af kniven.

Bemærk: Chef’s Choice 1520 kan ikke anvendes til keramiske knive og sakse

Chef’s Choice 1520 er en stor, tung, dyr og støjende maskine – men den er i absolut verdensklasse, når det kommer til slibning af dine knive og en investering for livet.

DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske Chef's Choice produkter

Produkt information

Højde: 11,0 cm
Bredde: 11,0 cm
Dybde: 25,0 cm
Vægt: 2,0 kilo
Strømforbrug: 230 V, 125 Watt
Produktgaranti: 36 måneder