Excalibur Dehydrator, 10 bakker digital 2-zoner

EX/RES10

Ny vare

Excalibur RES10 Dehydrator, 10 bakker med 2 temperatur zoner og digital temperaturstyring.

Excalibur Dehydrator logo

Flere detaljer

På lager

6 295,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Den helt nye 10 bakkers Excalibur Dehydrator® med elektronisk temperaturstyring, 2 kamre med individuel temperaturstyring og et samlet tørreareal på godt 0,8 m2.
Excalibur RES10 er en ekstremt fleksibel dehydrator - den er nemlig opbygget med muligheden for at arbejde med to individuelle tørrekamre, hvor temperaturen kan styres individuelt. De to kamre er udstyret med hver deres termostat og ventilator, så reelt får du her to dehydratorer i en samlet løsning. De to kamre giver helt nye muligheder for at tørre forskellige råvarer samtidigt, selvom de skal have forskellig temperatur og tørretid. Det skal nævnes, at du også kan anvende RES10 uden adskillelse af de to kamre.

Excalibur RES10 fås med sort kabinet med gennemsigtige låger og den er fremstillet i USA i den sædvanlige BPA-fri Excalibur superkvalitet. Designmæssigt adskiller den sig lidt fra, hvad vi normalt ser fra Excalibur, den er nemlig relativt høj og smal og så er bakkerne ikke kvadratiske, som vi ser på deres øvrige maskiner. Det betyder også, at bakkerne ikke er kvadratiske, som vi normalt ser fra Excalbur - men rektangulære, hvilket du kan læse mere om lidt længere nede på siden. Det mere kompakte og smalle format, har den store fordel, at RES10 ikke fylder helt så meget på køkkenbordet, som de traditionelle 5- og 9-bakkers modeller.

Den elektroniske temperaturstyring giver en række nye muligheder, som vi ellers kun kender fra den store 10-bakkers professionelle dehydrator EXC-10:

- Timerindstillingen går helt op til 99 timer, hvor de øvrige Excalibur maskiner med mekanisk timer kun går til 24 timer.
- Du kan frit operere med to temperaturindstillinger, eksempelvis kan du starte ud med at køre 4 timer ved 55 grader for så automatisk at skifte til måske 36 timer ved 35 grader, det giver en enorm fleksibilitet og gør dehydreringen mere effektiv.
- Som for de øvrige Excalibur dehydratorer kan du frit operere med temperaturen - på denne model er intervallet dog udvidet til 29.4-74 grader.
- Mulighed for at programmere og gemme op til 30 opskrifter

Excalibur RES10 er udstyret med 10 bakker i en ny størrelse - de er nemlig ikke kvadratiske, som man ellers kender det fra Excalibur, men på RES10 er størrelsen 29,0 x 35,5 cm. det giver et samlet areal på ca. 0,8 m2 at arbejde med, hvilket svarer til noget midtvejs mellem de traditionelle 5- og 9 bakkers modeller.

De amerikansk fremstillede Excalibur maskiner er ikke kendt for det mest moderne design, amerikanerne har til gengæld valgt at fokusere på en overlegen kvalitet og en simpel opbygning. Både kabinet, dør og bakker fremstillet i slagfast polycarbonat, så der er tale om solide sager. Excalibur dehydratorerne er naturligvis BPA-fri.

Vi har som sædvanligt lånt en video med vores gode ven Dan, som på glimrende vis illustrerer, hvordan dehydratoren og i særdeleshed den digitale timer fungerer, se den ....

Vi mener, at Excalibur dehydratorerne er de absolut bedste og mest velkonstruerede på markedet, og i en superlækker kvalitet, som vi kan stå 100% inde for.

Produkt information

Højde: 40,6 cm
Bredde: 30,5 cm
Dybde: 45,7 cm
Vægt: 9,6 kilo
Strømforbrug: 230 V, 550 Watt
Produktgaranti: 24 måneders reklamationsret
Tørreareal: 0,8 m2
Temperatur interval: 30-74 grader C.