CI Infrarød Dehydrator IR D5

CI-IRD5

Ny vare

NYHED: Infrarød Dehydrator – Innovativ dehydrator med infrarød tørring. Dehydrator i banebrydende design med helt ny teknologi, som giver mulighed for at soltørre fødevarerne.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

3 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

IR D5 er en helt nyudviklet dehydrator fra Counter Intellicenge i en prisbelønnet design. Den anvender infrarødt lys til tørring af fødevarer, hvilket sikrer en ensartet tørring indefra og ud.

Innovativ nytænking og brug af ny teknologi giver optimale resultater.
De infrarøde bølger giver samme effekt som opnås ved tørring i solen. Med den infrarøde teknologi er du sikret en ensartet tørring uanset hvor i dehydratoren fødevarerne er placeret.

IR D5 dehydratoren er fremstillet i kvalitets komponenter og fremstår i et gedigent moderne design, som sætter nye standarder i kategorien. Lågen er beklædt med rustfri stål på indersiden, hvilket gør den holdbar og nem at holde ren.
De 5 tørreplader er også fremstillet af rustfri stål med trådnet, hvilket sikrer en ensartet luftsstrøm omkring fødevarerne, så det ikke er nødvendigt at dreje bakkerne. Bakkerne i rustfri stål kan rengøres i opvaskemaskine og er naturligvis BPA fri.

Med den infrarøde dehydrator kan du være sikker på, at smag og konsistens bevares, uanset om du tørrer pærer, svampe, rød peber eller vegetabilske chips – mulighederne er uanede.

Hvad er infrarøde bølger?
Vores sollys består af synlige og usynlige stråler. De synlige stråler kaldes regnbuens farver. De usynlige stråler indbefatter for eksempel, infrarødt lys. Solen er den vigtigste naturlige kilde til infrarød stråling.
Infrarøde stråler kaldes også varmestråling. IR D5 dehydratoren har tæt, kortbølge infrarød stråling.
Disse infrarøde bølger trænger ind i fødevarerne og gør, at de tørres igennem fra indersiden til ydersiden, hvor de traditionelle dehydratorer tørrer fødevarerne fra ydersiden og ind. Den dybe indtrængning af de infrarøde bølger betyder, at de værdifulde næringssstoffer bevares væsentligt bedre end ved tørring i traditionelle dehydratorer.

Tørring - med eller uden infrarøde bølger – du bestemmer …
IR D5 Dehydratoren har to indstillinger: ’Solar mode’ og ’Shade mode’. Foretrækker du at tørre uden brug af infrarøde stråler, så sætter du dehydratoren i ’Shade’ indstillingen, så fungerer IR D5 som en traditionel dehydrator. IR D5 kan indstilles i et temperaturinterval fra 35-70℃.

I ’Solar mode’ gør du brug af NIR bølger (Near Infra Red), som har samme effekt på mad som solens stråler. NIR hjælper med at bevare D-vitamin samt andre næringsstoffer og mineraler i fødevarerne.
NIR forsinker nedbrydningen af fødevarer som fersken, kød og fisk og med denne funktion kan du nemt lave dine egne soltørrede tomater, beef jerky og andre fødevarer, som har brug for lidt ekstra solvarme for at give dem den velkendte tekstur og smag.

’Shade mode’ vælger du, når du skal lave rawfood opskrifter. I denne indstilling tørres fødevarerne ved en kontrolleret varmepåvirkning og luftcirkulation, hvilket er det ideele valg til brug ved rawfood opskrifter med eksempelvis grønkål, frugtlæder osv.
Med den avancerede temperaturstyring kan du være sikker på en konstant temperatur gennem hele dehydrerings processen.

Du kan frit veksle mellem ’Solar’ eller ’Shade’ – et symbol på toppen af IR D5 dehydratoren viser status. Og farvehjulet lyser enten orange eller grønt. Hvis det ønskes kan belysningen slukkes.

Infrarød dehydrator: Med automatiske programmer
Uanset du ønsker at tørre med eller uden infrarøde stråler, så stopper dehydratoren selv, hvis du har valgt den automatiske indstilling, som styres af den indbyggede fugtighedssensor,  hvilket er din sikkerhed for det optimale resultat. Du skal dog være opmærksom på, at automatik indstillingen ikke egner til rawfood opskrifter, da temperaturen er for høj.

Meget støjsvag dehydrator
Det infrarøde dehydrator er meget støjsvag - især sammenlignet med andre dehydratorer.
CI IR D5  er udstyret med et luftfilter, som sikrer at kun ren, filtreret luft passerer henover fødevarerne. Luftfilteret er nemt at rengøre og bør udskiftes hver tredje måned.

Gennemtænkt design
Den infrarøde IR D5 dehydrator er udstyret med en opsamlingsbakke til krummer og rester, den en nem at tage ud og tømme, hvilket gør det nemt at holde dehydratoren ren.

Der medfølger silikonehandsker, som er praktiske, hvis du arbejder med temperaturer over 45 grader, men selv ved lavere temperaturer er de gode at bruge, da de har skridsikre flader, som gør det nemmere at håndtere bakkerne sikkert.

Infrarød dehydrator i prisvindende design
IR D5 dehydratoren har modtaget en række internationale priser, heriblandt den prestigefyldte ’Red Dot Award’ for sit unikke og banebrydende produktdesign, med de bløde afrundede former, som sætter alle konkurrenter til vægs.

Design Award - CI Infrarød Dehydrator

Produkt information

Højde: 28,2 cm
Bredde: 40,0 cm
Dybde: 46,3 cm
Vægt: 8,0 kilo
Strømforbrug: 230 V, 500 Watt
Produktgaranti: 24 måneders reklamationeret
Temperatur interval: 35-70 grader C.

Download

Brugermanual CI IR D5

Engelsk brugermanual IR D5

Download (0)