Sedona Express Dehydrator

Sedona-X

2-3 hverdage

Sedona Express Dehydrator, kompakt dehydrator med 2-trins termostat og bakker i rustfri stål.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

5 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sedona Express er en opdatering af de populære Sedona Classic og Combo dehydtratorer.

Sedona Express dehydrator udmærker sig frem for alt ved at være udstyret med det avancerede 2-trins TST tørreprogram, som gør det muligt at starte ud med en høj temperatur, for at 'kickstarte' processen og så automatisk reducere den til et lavere niveau senere i processen. På den måde kan du reducere tørretiden. Timeren går op til 99 timer, og termostaten styrer temperaturen med stor præcision i intervallet 25-75 grader.

Sedona Express udmærker sig også ved at have et relativt kompakt design, som går, at den passer bedre ind i køkkenet sammenlignet med de meget store Excalibur Dehydratorer - Det betyder så til gengæld, at selvom Sedona Express har hele 11 bakker, så bliver det 'kun' til et samlet tørreareal på 0,88 m2, hvilket er lidt mere end den tilsvarende Excalibur 5-bakkers model.

Vi har nu også BPA-fri silikone tørreark i 3-stk's pakninger til Sedona Express, se dem her.

Bakkerne er til gengæld fremstillet i rustfri stål og med store huller, som er med til at sikre en effektiv tørreproces. Bakkernes dimensioner er 32,2 x 24,9 cm. Der følger også en drypbakke med til at sætte i bunden af dehydratoren.

Sedona Express er en meget støjsvag maskine, selvom den er udstyret med en stor kraftig ventilator, som giver en rigtig god luftgennemstrømning. Den er udstyret med et luftfilter, som effektivt renser luften, hvilket er en stor fordel, da der passerer ganske meget luft igennem dehydratoren i løbet  af de mange timers tørretid. Luftfilteret kan rengøres og anvendes igen og igen.

Glaslågen gør det nemt at følge processen og betjeningen sker nemt på det frontplacerede betjeningspanel med tydeligt digital display. Placeringen af betjeningspanelet foran på dehydratoren gør det muligt at placere den under et ovenhængt køkkenskab - men husk i den forbindelse, at der skal være god plads omkring dehydratoren, så du sikrer en effektiv luftcirkulation.

Du kan se Tribest's præsentationsvideo lige her:

Har du mod på mere video, så kan du vælge at bruge en halv times tid i selskab med den altid entusiastiske John Kohler fra DiscountJuicers, som er ganske begejstret for Sedona Express:

DomoTech.dk er autoriseret forhandler af Sedona Dehydratorer og det øvrige sortiment fra Tribest.

Produkt information

Højde: 37,0 cm
Bredde: 31,0 cm
Dybde: 50,0 cm
Vægt: 10,4 kilo
Strømforbrug: 230 V, 400-450 Watt
Produktgaranti: 5 år på alle dele
Tørreareal: 0,88 m2
Temperatur interval: 25-75 grader C.

Tilbehør / relateret

Trust banner