Excalibur Dehydrator, 9 bakker - Rustfri stål

EX/D902CDSHD

Ny vare

Excalibur Dehydrator, 9 bakker - Med kabinet og bakker i rustfri stål.

Excalibur Dehydrator logo

Flere detaljer

På lager

5 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Helt ny Excalibur Dehydrator® med kabinet og bakker i rustfri stål - Superkvalitet, fremstillet i USA.
Den store 9-bakkers Excalibur med timer er nu kommet i en helt nu model, hvor yderkabinettet og døren er fremstillet i lækkert rustfrit stål, hvilket gør det ellers lidt tunge Excalibur design noget mere æstetisk og tidssvarende.
Den indvendige del af kabinettet er fortsat fremstillet i slagfast plast, som det kendes fra de almindelige modeller.

Nyt er det også, at bakkerne er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør dem nærmest uopslidelige. 9-bakkers modellen har fortsat et samlet areal på ca. 1,4 m2 at arbejde med !

Ligesom lillesøsteren er denne udgave udstyret med en timer på 26 timer og justerbar termostat, hvor du frit kan indstille temperaturen i intervallet 35-74 grader C. Det betyder, at du både kan tilberede rawfood og i den høje ende kan nå en temperatur, som kræves for at tilberede beef jerky forsvarligt.

Excalibur Dehydrator med 9 bakker er ligesom standardmodellen udstyret med en ekstra stor ventilator på hele 18 cm., som sikrer god ventilation i maskinen.

Der findes flere forskellige mærker af dehydrators på markedet, men vi har valgt de superlækre maskiner fra amerikanske Excalibur af flere forskellige årsager.

En af de vigtige ting er, at Excalibur har valgt at placere motoren på siden af maskinen og ikke i bunden. Dette betyder, at man undgår problemer med væske fra saftige frugter, som drypper ned i motoren, hvis den er placeret i bunden af dehydratoren. På den måde undgår man problemer med kortslutning og frugtsaft i bunden, hvor bananfluer vil stortrives.

En anden fordel er, at Excalibur arbejder med tørrebakker, som nemt kan fjernes fra ovnen for at gøre plads til mere volumiøse frugter og grønt. Det kan være et problem med de maskiner, hvor man har kompakte bakker, der stables ovenpå hinanden.

Endelig er løsningen med en simpel dør, som nemt kan fjernes og sættes tilbage igen en rigtig rar ting at arbejde med.

Alt i alt er Excalibur et rigtigt velkonstrueret produkt i en superlækker kvalitet - og nu også et lækkert design, som vi kan stå 100% inde for.

Produkt information

Højde: 31,8 cm
Bredde: 43,2 cm
Dybde: 48,3 cm
Vægt: 10,5 kilo
Strømforbrug: 230 V, 600 Watt
Produktgaranti: 24 måneders reklamationsret
Tørreareal: 1,3 m2
Temperatur interval: 35-74 grader C.

Tilbehør / relateret