Excalibur 10-bakker Dehydrator EXC-10ELF, Rustfri stål

EX/EXC10EL

Ny vare

Excalibur EXC10EL Dehydrator, 10 bakkers model i rustfri stål med digital display.

Excalibur Dehydrator logo

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

8 795,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Topmodel fra Excalibur Dehydrator® i rustfri stål med hele 10 bakker og betjening via digital display.

Her er virkelig tale om en 'monster' dehydrator i den sædvanlige overlegne topkvalitet fra Excalibur Dehydrators i USA. Dehydratoren er fremstillet med kabinet i rustfri stål med dobbelte vægge, og selv bakkerne er i rusrfri stål. Der er ikke gået på kompromis nogle steder - denne dehydrator hæver sig på alle punkter over alt andet på markedet .... og så vejer den 28 kilo !

Excalibur EXC-10 er udstyret med en avanceret to trins termostat, som gør det muligt først at definere et tidsinterval hvor man kører med en høj temperatur efterfulgt af et tidsinterval, hvor man kører med en lavere temperatur. Det betyder, at du kan lade dehydratoren passe sig selv uden selv at skulle tænke på regulering af temperaturen.

Her er en kort oversigt over alle de fantastiske features, som gør denne dehydrator til markedets bedste:
- Rustfri stål kabinet både udenpå og indeni
- 10 store bakker giver ialt 1,4 m2 at arbejde med
- Termostat, som styrer temperaturen i intervallet 35-74 grader
- Indbygget 99 timers timer
- Digitalt display og nem betjening på fronten af dehydratoren, hvilket betyder, at dehydratoren kan stilles ind under køkkenskabe
- Brudsikre glasdøre, som gør det muligt at følge resultatet uden at åbne dørerne
- Drypbakke, som nemt kan tages ud og rengøres
- Meget stor ventilator på hele 18 cm. i diameter, som drives af en støjsvag motor

Se denne video, hvor vores gode ven Dan fra EUjuicers giver en rigtig god gennemgang af den nye dehydrator.

Med den nye eksklusive 10-bakkers dehydrator i rustfri stål har Excalibur gjort op med det lidt 'tunge' design, de har været kendt for. Kvaliteten er stadig helt i top og Excalibur har heldigvis valgt fortsat at placere motoren på bagsiden af dehydratoren og ikke i bunden, hvilket betyder, at man undgår problemer med væske fra saftige frugter, som drypper ned i motoren, hvis den er placeret i bunden af dehydratoren. På den måde undgår man problemer med kortslutning og frugtsaft i bunden, hvor bananfluer vil stortrives.

Som på de øvrige Excalibur dehydratorer, så arbejder EXC-10 ogst med tørrebakker, som nemt kan fjernes fra ovnen for at gøre plads til mere volumiøse frugter og grønt. Det kan være et problem med de maskiner, hvor man har kompakte bakker, der stables ovenpå hinanden.

Hvor meget strøm bruger en dehydrator egentlig ?

Vi får ofte spørgsmål om, hvor meget strøm en dehydrator egentlig bruger. Vi har derfor lavet en test, hvor vi har ladet en 5 bakkers Excalibur køre i 12 timer, hvilket resulterede i et samlet strømforbrug på 1,4 kWh svarende til et gennemsnit på 0,114 kWh i timen. Du skal således regne med, at udgiften til strøm for en 12 timers produktion er ca. kr. 2,25.

Produkt information

Højde: 43,2 cm
Bredde: 43,8 cm
Dybde: 52,1 cm
Vægt: 28,6 kilo
Strømforbrug: 230 V, 600 W
Produktgaranti: 24 måneders reklamationsret
Tørreareal: 1,4 m2
Temperatur interval: 35-75 grader C.

Tilbehør / relateret