Excalibur Dehydrator, 9 bakker m/timer, sort/klar

EX/4926TCD220FB

Ny

Excalibur EXD-9 Dehydrator, 9 bakker med timer, sort med klar låge.

Excalibur Dehydrator logo

Flere detaljer

På lager

3 295,00 DKK

Yderligere information

NYHED: Den helt nye Excalibur Dehydrator® i sort med gennemsigtig låge - Superkvalitet, fremstillet i USA.

Dette er den store model med hele 9 bakker og timer. Det giver et samlet areal på ca. 1,3 m2 at arbejde med !

Ligesom lillesøsteren er denne udgave udstyret med en timer på 26 timer og justerbar termostat, hvor du frit kan indstille temperaturen i intervallet 41-74 grader C.

Excalibur Dehydrator med 9 bakker er udstyret med en ekstra stor ventilator på hele 18 cm. - så der bliver trukket noget luft igennem.

Excalibur maskinerne er måske ikke de mest raffinerede rent designmæssigt, men det er udført i en super kvalitet, der bare holder, eksempelvis er både kabinet, dør og bakker fremstillet i slagfast polycarbonat, så der er tale om solide sager.

Indtil nu, så har alle vores Excalibur dehydratorer været forsynet med sorte døre og sorte bakker. Men nu kan du også vælge en denne 9 bakkers Excalibur med den nye gennemsigtige dør, så du kan følge med i processen uden at skulle hægte døren af.

Hvor meget strøm bruger en dehydrator egentlig ?

Vi får ofte spørgsmål om, hvor meget strøm en dehydrator egentlig bruger. Vi har derfor lavet en test, hvor vi har ladet en 5 bakkers Excalibur køre i 12 timer, hvilket resulterede i et samlet strømforbrug på 1,4 kWh svarende til et gennemsnit på 0,114 kWh i timen. Du skal således regne med, at udgiften til strøm for en 12 timers produktion er ca. kr. 2,25.

Der findes flere forskellige mærker af dehydrators på markedet, men vi har valgt de superlækre maskiner fra amerikanske Excalibur af flere forskellige årsager.

En af de vigtige ting er, at Excalibur har valgt at placere motoren på siden af maskinen og ikke i bunden. Dette betyder, at man undgår problemer med væske fra saftige frugter, som drypper ned i motoren, hvis den er placeret i bunden af dehydratoren. På den måde undgår man problemer med kortslutning og frugtsaft i bunden, hvor bananfluer vil stortrives.

En anden fordel er, at Excalibur arbejder med tørrebakker, som nemt kan fjernes fra ovnen for at gøre plads til mere volumiøse frugter og grønt. Det kan være et problem med de maskiner, hvor man har kompakte bakker, der stables ovenpå hinanden.

Endelig er løsningen med en simpel dør, som nemt kan fjernes og sættes tilbage igen en rigtig rar ting at arbejde med.

Alt i alt er Excalibur et rigtigt velkonstrueret produkt i en superlækker kvalitet, som vi kan stå 100% inde for.

Produkt information

Højde: 31,8 cm
Bredde: 43,2 cm
Dybde: 48,3 cm
Vægt: 10,0 kilo
Strømforbrug: 230 V, 600 Watt
Produktgaranti: 24 måneders reklamationsret
Tørreareal: 1,3 m2
Temperatur interval: 41-74 grader C.

Tilbehør / relateret