Excalibur Dehydrator, 5 bakker m/timer, sort/klar

EXC-5-black_clear

1-2 hverdage

Excalibur Dehydrator, 5 bakker med timer, sort med den nye gennemsigtig låge.

Excalibur Dehydrator logo

Flere detaljer

På lager

3 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: Excalibur 5 bakkers Dehydrator® med gennemsigtig låge. Dehydrator i sædvanlig Excalibur superkvalitet, fremstillet i USA.

Denne model i sort er udstyret med den nye låge i gennemsigtig plast.  Den har 5 store bakker og indbygget timer. Bakkerne udgør et samlet areal på ca. 0,75 m2 og skulle række til de flestes behov.

Dehydratoren er udstyret med en timer på 26 timer og har justerbar termostat, hvor du kan indstille temperaturen i intervallet 41-74 grader C. Den store ventilator, som har en diameter på 13 cm. sørger for god luftgennemstrømning.

Vi får ofte spørgsmål om, hvor meget strøm en dehydrator egentlig bruger. Vi har derfor lavet en test, hvor vi har ladet en 5 bakkers Excalibur køre i 12 timer, hvilket resulterede i et samlet strømforbrug på 1,4 kWh svarende til et gennemsnit på 0,114 kWh i timen. Du skal således regne med, at udgiften til strøm for en 12 timers produktion er ca. kr. 2,25.

Kabinet, dør og bakker er fremstillet i slagfast polycarbonat.

Der findes flere forskellige mærker af dehydrators på markedet, men vi har valgt de superlækre maskiner fra amerikanske Excalibur af flere forskellige årsager.

En af de vigtige ting er, at Excalibur har valgt at placere motoren på siden af maskinen og ikke i bunden. Dette betyder, at man undgår problemer med væske fra saftige frugter, som drypper ned i motoren, hvis den er placeret i bunden af dehydratoren. På den måde undgår man problemer med kortslutning og frugtsaft i bunden, hvor bananfluer vil stortrives.

En anden fordel er, at Excalibur arbejder med tørrebakker, som nemt kan fjernes fra ovnen for at gøre plads til mere volumiøse frugter og grønt. Det kan være et problem med de maskiner, hvor man har kompakte bakker, der stables ovenpå hinanden.

Endelig er løsningen med en simpel dør - på denne model gennemsigtig - som nemt kan fjernes og sættes tilbage igen en rigtig rar ting at arbejde med.

Alt i alt er Excalibur et rigtigt velkonstrueret produkt i en superlækker kvalitet, som vi kan stå 100% inde for.

Produkt information

Højde: 21,6 cm
Bredde: 43,2 cm
Dybde: 48,3 cm
Vægt: 7,3 kilo
Strømforbrug: 230 V, 400 Watt
Produktgaranti: 24 måneders reklamationsret
Tørreareal: 0,75 m2
Temperatur interval: 41-75 grader C.

Tilbehør / relateret

Trust banner