Om DomoTech.dk

Hos DomoTech.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets juicers, saftpressere, blendere og dehydrators til hjemmebrug fra de bedste producenter.

Vi har fravalgt de små billige maskiner, fordi det er vores holdning, at de meget ofte blot ender i køkkenskabet og samler støv, fordi de ikke lever op til forventningerne omkring kvaliteten af juicen, hvor nemme de er at bruge og rengøre osv..
Ved at ofre lidt mere på en ordentlig maskine, er du sikret et godt resultat, og du får en maskine, som du kan have glæde af i rigtig mange år.

Når du handler hos DomoTech.dk, er du beskyttet af den danske købelov, hvilket bl.a. betyder:

- Du har 14 dage returret, hvis du fortryder dit køb
- Du har 24 måneders reklamationsret

Vi har dog valgt at gå lidt længere, idet vi tilbyder Ubegrænset Returret, sålænge produktet er ubrugt og i original emballage - Ligesom vi tilbyder Fri Fragt ved køb over kr. 500,-.

Hvorfor ikke e-mærket længere ?
DomoTech.dk har været e-mærket netbutik siden starten i 2012, men nu har vi fravalgt mærkningen.
Årsagen er en rent økonomisk vurdering, da vi simpelthen synes, at mærkningen er blevet for dyr.
Vi driver flere små nichebutikker, og det vil koste os over kr. 20.000,- årligt at køre med mærkningen, hvilket i sidste ende er en omkostning, som skal dækkes ind af vores kunder.
Gennem årene har vi oparbejdet et omdømme som en seriøs virksomhed med meget tilfredse kunder, hvilket også fremgår af vores TrustPilot profil, så vi føler os overbeviste om, at vores kunder fremadrettet vil have forståelse for vores fravalg af e-mærket og glæde sig over, at vi både kan holde et højt serviceniveau og konkurrencedygtige priser.

For at foretage et køb hos DomoTech.dk skal du igennem 5 trin:

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet
     

Det er vigtigt for os, at kunne tilbyde dig en tryg handel og en seriøs opfølgning, også hvis det skulle komme til eventuelle reklamationer, du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

DomoTech.dk er ejet af RISTRETTO ApS, som også driver svenske Safter.se, samt søsterbutikkerne indenfor velfærdsteknologi Senior24.dk og Senior24.se.

Morten Mortensen, OCEAN eCommerce 

Venlig hilsen RISTRETTO ApS
Morten Mortensen

Du kan kontakte os på telefon 7199 3223 på hverdage i tidsrummet 09.00-15.00 eller på mail info@domotech.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i hverdagen.

RISTRETTO ApS - Herthavej 13B - DK-2920 Charlottenlund - Tel. 7199 3223
CVR nr.: 35867031 - Etableringsår: 2009