Omega Citruspresser C-12

Omega C-12W

1-2 hverdage

Omega C-12 Citruspresser - Dedikeret citruspresser, perfekt til presning af alle typer citrusfrugter. Nem at rengøre.

Flere detaljer

995,00 DKK inkl. moms

-900,00 DKK

1 895,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Omega C-12W er en citruspresser i meget høj kvalitet. Den er egentlig udviklet til professionel brug i caféer og restauranter, men er også perfekt til privatbrug, da den er super simpel i sin opbygning og nem at rengøre.

Hvorfor en dedikeret citruspresser ?
De fleste juicemaskiner kan presse citrusfrugter med ganske fint resultat. Men hvis du presser rigtigt meget juice af citrusfrugter, så kan det alligevel være relevant at vælge en dedikeret citruspresser. Du vil nemlig opleve, at en dedikeret citruspresser laver en mere klar juice uden rester af fiber og pulp. Den simple presseproces gør også, at udbytter er marginalt højere og du slipper for at skulle skære citrusfrugterne ud i mindre stykker og befri dem for den hvide del af skallen inden juicing - her skærer du blot citrusfrugterne over en enkelt gang og presser dem mod den roterende ‘cone’ - simpelt og super effektivt.

Lækkert design og nem at bruge
Omega C-12W fremstår i et superlækkert strømlinet design med bowle og filter i rustfri stål, praktisk stænksikring og skridsikre gummifødder. Den er nem at bruge, idet den arbejder ved en fast hastighed, så du skal blot presse citrusfrugten mod den roterende ‘cone’.

Vælg mellem 3 forskellige ‘cones’
Omega C-12W bliver leveret med tre forskellige ‘cones’ (small, medium og large), som sikrer, at du får det maksimale udbytte af forskellige typer og størrelser af citrus frugter.

Rengøres bedst under rindende vand
Citruspresseren er supernem at rengøre, da den kun består af få dele. Delene er egentlig godkendt til rengøring i opvaskemaskine, hvis du placerer dem på øverste hylde og ikke kører tørreprogram med varme. Så i praksis anbefaler vi, at du blot rengør dem under rindende vand.

Se videopræsentation nedenfor, hvor Dan fra EUjuicers sammenligner en Omega C-12 med storesøsteren C-22, det er en lang video, men du kan hoppe lidt i den og få et godt indtryk af, hvor nem og effektiv maskinen er, og hvor nem de er at rengøre:Bemærk, at C12 er den europæiske udgave af model C10 udviklet til 220V, C10 er udgaven til de amerikanske 110V

Produkt information

Højde: 33,7 cm.
Bredde: 21,0 cm.
Dybde: 21,0 cm.
Vægt: 3,4 kilo
Strømforbrug: 120 W
Omdrejninger/minut: 150

Trust banner