Sage Nutri Juicer Pro

BJE820

Ny

Sage Nutri Juicer Pro - Effektiv centrifugal juicer fra Sage i rustfri stål.

Flere detaljer

3 895,00 DKK

Yderligere information

The Nutri Juicer Pro er udvilket i et samarbejde mellem Sage og kokken Heston Blumenthal, som er kendt fra toprestauranten The Fat Duck.

Nutri Juicer Pro er en centrifugal juicer, som effektivt juicer de fleste frugter og grøntsager. Vi har ellers valgt at fokusere på slowjuicere her på shoppen, men Nutri Juicer Pro er en utrolig gedigen og kraftfuld juicer, som vi ikke ville være foruden i sortimentet. Nutri Juicer Pro er udstyret med en meget kraftig motor på hele 1.500 W, så der er rigeligt med kræfter at arbejde med.

Centrifugal juiceren har en bred påfyldningsrør med en diameter på hele 84 mm, hvilket betyder, at du ikke behøver bruge tid på at skære råvarerne ud i små stykker.

The Nutri Juicer Pro har 5 forskellige hastigheder, således at du nemt kan vælge den hastighed, som passer bedst til sammensætningen af din juice.

Sage Nutri Juicer Pro er som nævnt en ekstremt effektiv og hurtig juicer, som er god, hvis du skal juice store mængder af æbler, pærer eller citrusfrugter. Ulempen ved centrifugaljuicere generelt er, at der udvikles relativt meget skum og der sker en oxidering af juicen, når den slynges under fremstillingen. Hvis du er interesseret i en af de mere skånsomme slowjuicere, som arbejder med koldpresning, så skal du kigge nærmere i kategorierne vertikale- eller horizontale slowjuicere.

DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af SAGE by Heston Blumenthal.

Produkt information

Højde: 43,0 cm.
Bredde: 20,0 cm.
Dybde: 30,0 cm.
Vægt: 9,0 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.500 Watt
Produktgaranti: 24 måneder
Juicer proces: Centrifugal
Hul til råvarer, dimension: 84 mm.