BlendTec Twister jar

BL-Twist

1-2 hverdage

BlendTec Twister Jar - BPA fri.

Flere detaljer

På lager

1 295,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Blendtec Twister Jar med indbygget skraber. Passer til alle Blendtec Home blendere - BPA Fri.

Blendtec Twister Jar er designet til at fremstille tykke pastaer som peanutbutter, humus, babymad, forskellige slags dip, mayonaise osv..

Twister Jar indeholder 1,1 liter til kanden og er forsynes med måleangivelse op til 0,5 liter. Den er supernem at bruge, du hælder ingredienserne i kanden og drejer låget med skraberen mod uret mens blenderen kører. Den drejende bevægelse skraber ingredienserne væk fra kandens væg og tilbage til kniven i bunden af kanden.

Med Twister Jar eliminerer du det klassiske problem med 'kavitation' - altså det forhold, at der dannes en luftboble omkring kniven, som forhindrer optimal blendning. Dette problem er størst, når du arbejder med hårde eller frosne ingredienser. Som eksempel kan det nævnes, at du kan lave en portion peanutbutter på ca. 1 minut, hvor det ville tage ca. 5-6 minutter i den almindelige kande.

Der medfølger en specialdesignet spatel, som er perfekt til at få hele indholdet ud af kanden, samt et hæfte med 15 lækre opskrifter; eksempelvis Classic Pesto, Roasted Red Pepper Hummus, Twister Mayonnaise eller Guacamole eller hvad med Cocoa-Nut Almond Butter ?

Se Blendtec's præsentationsvideo af Twister Jar her:

DomoTech.dk er Autoriseret Forhandler af BlendTec produkter, som leveres direkte fra den officelle danske BlendTec importør, hvilket er din garanti for, at vi kan leve op til garanti- og service forpligtelser uden bøvl.

Trust banner