Vitamix Ascent A2500i Blender

1-2 hverdage

VitaMix Ascent A2500i blender med 3 indbyggede programmer og trådløs teknologi og 10 års garanti.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

5 795,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: VitaMix introducerer nu deres længe ventede Ascent blender i Danmark. Ascent blenderen lanceres i to forskellige udgaver, nemlig Ascent A2500i og Ascent A3500i.

Ascent A2500i fremstår i supermoderne design med praktisk drejekontakt til regulering af hastigheden og 3 indbyggede programmer. Du kan vælge mellem 4 flotte farver til din VitaMix Ascent A2500i; sort, rød, hvid og stålgrå og

Forskel på VitaMix Ascent A2500i og Ascent A3500i:

- A3500i har en drejekontakt og touchscreen, mens A2500 betjenes med en drejekontakt og analoge knapper. Begge blendere har indbyggede programmer, A2500i har 3- mens A3500 har 5 programmer.
- Drejekontakten på A3500i er den digitale type, hvilket betyder, at den ikke nar nogen fast nul-indstilling. Hver gang du har anvendt blenderen og slukker den, så nulstiller den på den aktuelle position, hvilket samtidig er din sikkerhed for, at du ikke uforvarent kommer til at starte blenderen på høj hastighed.
- A3500i har kabinet i Stainless Steel finish mens A2500i er i slagfast plast med 4 valgfrie farver.
- A3500i har en indbygget timer, som også kan tælle ned.

Bortset herfra er A2500i og A3500i teknisk set identiske, med samme motor, trådløse teknologi og kander.

Her kan du læse, hvad der gør VitaMix Ascent A2500i helt unik:

- Ascent blenderen kan anvendes med en række forskellige kander, som forbinder trådløst til blenderen via ’self-detect’ teknologi, så programmer og blendercyklus automatisk bliver justeret til de pågældende kander.
- Alle kander kan rengøres i opvaskemaskine, hvilket en en kæmpe gevinst.
- Øget sikkerhed, idet blenderen kan ikke startes med mindre, at blenderkanden sidder helt korrekt monteret på soklen
- VitaMix Ascent leveres som standard med en 2 liters kande med transparent låg, som monteres med et 'klik'. Låget giver mulighed for at følge med i processen uden at skulle standse blenderen og tage låget af.
- Ascent blenderen kan også anvendes med en 0,55 liters beholder eller en 0,22 liters skål – begge med låg. Disse følger ikke med som standard, men skal tilkøbes og forventes lanceret medio 2018.
- Ascent A2500i blenderen betjenes nemt på det overskuelige kontrolpanel, hvor du kan vælge blandt 3 indbyggede programmer eller selv justere hastigheden på den store drejekontakt.
- Det forventes, at VitaMix i 2018 aktiverer det indbyggede Bluetooth software, således at Ascent blenderen kan forbinde med ’Perfect Blend’ app’en, hvilket giver helt nye muligheder for optimering af resultaterne.

VitaMix Ascent A2500i har 3 indbyggede programmer:
1. Smoothies
2. Varme supper
3. Frosne desserter

Ascent A2500i har indbygget timer, som ses i displayet. Timeren kører således, at du kan se den samlede blendertid og slår automatisk blenderen fra, når den maksimale tid er nået for den pågældende kandestørelse (6,5 minut for standardkanden).

Når du anvender de indbyggede programmer, så tæller timeren ned, således at du kan se, hvor lang tid der resterer af programcyklen.

VitaMix Ascent A2500i leveres med følgende udstyr:
- 2,0 liter kande i BPA-fri Tritan med transparent låg
- VitaMix pusher
- Kogebog med opskrifter og forslag to optimal udnyttelse af blenderen

Bemærk, at det kun er standardkanden på 2,0 liger, som følger med maskinen. Er du interesseret i de smarte ekstra beholdere, så skal disse tilkøbes separat, vær dog opmærksom på, at disse ikke er tilgængelige fra start men først lanceret medio 2018.

Når du køber en VitaMix Ascent blender, så følger der en omfattende bog med, som udover at indeholde en lang række inspirerende opskrifter også giver dig gode tips og forslag til, hvordan du får det optimale ud af din VitaMix Ascent.

VitaMix Ascent er de første VitaMix blendere, som leveres  med fuld 10 års garanti.

Og der er mere på vej …. VitaMix Ascent blenderne er nemlig udstyret med trådløs Bluetooth teknologi. Som i første omgang er deaktiveret men ifølge planen skal blive aktiveret i 2018. Tanken er, at Ascent blenderen skal kunne forbinde til app’en ’Perfect Blend’, som er udviklet af Perfect Company, der også har lavet en række andre intelligente køkkenmaskiner og apps, som hjælper dig til perfekte resultater gennem specialudviklede opskrifter.

Når VitaMix vælger at aktivere Bluetooth funktionaliteten, så vil blenderen automatisk sende informationer om kandestørrelse til ’Perfect Blend’ app’en, som så vil justere opskrifterne og måleangivelser i forhold til kanden.

Bemærk: Hvis du er den glade indehaver af en tidligere VitaMix model, så kan du desværre ikke anvende kanderne til den nye VitaMix Ascent serie.

Vælg Vitamix hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydelse - så har du en blender, som du bare bliver mere og mere glad for de næste mange år. Vi giver 10 års garanti på blenderne fra VitaMix ved privat anvendelse.

Produkt information

Højde: 43,2 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 27,9 cm
Vægt: 5,4 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.200-1.400 Watt
Produktgaranti: 10 år
Omdrejninger/minut: 1.000-23.000/min.

Tilbehør / relateret

Trust banner