Vitamix Ascent A3500i Blender

VM-Ascent-A3500i

1-2 hverdage

Vitamix Ascent A3500i superblender med 5 indbyggede programmer.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

7 295,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

NYHED: VitaMix introducerer nu deres længe ventede Ascent blender, som kommer til at sætte en helt ny standard i kategorien for High-performance blendere.
VitaMix Ascent A3500i fremstår i et supermoderne design med kabinet i rustfri stål finish og elegant touch-betjeningspanel og så får du hele 10 års garanti på alle dele.

Her kan du læse, hvad der gør VitaMix Ascent A3500 helt unik:

- Ascent blenderen kan anvendes med en række forskellige kander, som via en microchip i bunden af kanden forbinder trådløst til blenderen via ’self-detect’ teknologi, så programmer og blendercyklus automatisk bliver justeret til de pågældende kander.
- Alle kander kan rengøres i opvaskemaskine, hvilket en en kæmpe gevinst.
- Øget sikkerhed, idet blenderen kan ikke startes med mindre, at blenderkanden sidder helt korrekt monteret på soklen
- VitaMix Ascent leveres som standard med en 2 liters kande med transparent klik-låg, så man har mulighed for at følge med i processen uden at skulle standse blenderen og tage låget af.
- Ascent blenderen kan også anvendes med en 0,55 liters beholder eller en 0,22 liters skål – begge med låg. Disse følger ikke med som standard, men skal tilkøbes. De forventes lanceret medio 2018.
- Ascent blenderen betjenes nemt på det overskuelige kontrolpanel, hvor du kan vælge blandt 5 indbyggede programmer eller selv justere hastigheden på den store digitale drejekontakt.
- Det forventes at VitaMix i 2018 aktiverer det indbyggede Bluetooth software, således at Ascent blenderen kan forbinde med ’Perfect Blend’ app’en, hvilket giver helt nye muligheder for optimering af resultaterne.

VitaMix Ascent A3500i har 5 indbyggede programmer:
1. Smoothies
2. Varme supper
3. Puréer
4. Frosne desserter
5. Rengøring

Ascent A3500i betjenes på et touchscreen-panel på forsiden af motorsoklen og har en indbygget digital timer, som kan programmeres til præcis det antal sekunder, du ønsker.

Se den komplette gennemgang af VitaMix Ascent A3500i i videoen herunder:

VitaMix Ascent A3500i leveres med følgende udstyr:
- 2,0 liter kande i BPA-fri Tritan med transparent låg
- VitaMix pusher
- Kogebog med opskrifter og forslag to optimal udnyttelse af blenderen

Bemærk, at det kun er standardkanden på 2,0 liger, som følger med maskinen. Er du interesseret i de smarte ekstra beholdere, så skal disse tilkøbes separat. De forventes lanceret medio 2018.

Når du køber en VitaMix Ascent blender, så følger der en omfattende bog med, som udover at indeholde en lang række inspirerende opskrifter også giver dig gode tips og forslag til, hvordan du får det optimale ud af din VitaMix Ascent.

VitaMix Ascent er de første VitaMix blendere, som leveres  med fuld 10 års garanti.

Og der er mere på vej …. VitaMix Ascent blenderne er nemlig udstyret med trådløs Bluetooth teknologi. Som i første omgang er deaktiveret men ifølge rygterne skal blive aktiveret i 2018. Tanken er, at Ascent blenderen skal kunne forbinde til app’en ’Perfect Blend’, som er udviklet af Perfect Company, der også har lavet en række andre intelligente køkkenmaskiner og apps, som hjælper dig til perfekte resultater gennem specialudviklede opskrifter.

Når VitaMix vælger at aktivere Bluetooth funktionaliteten, så vil blenderen automatisk sende informationer om kandestørrelse til ’Perfect Blend’ app’en, som så vil justere opskrifterne og måleangivelser i forhold til kanden.

Bemærk: Hvis du er den glade indehaver af en tidligere VitaMix model, så kan du desværre ikke anvende kanderne til den nye VitaMix Ascent serie.

Vælg Vitamix hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydelse - så har du en blender, som du bare bliver mere og mere glad for de næste mange år. Vi giver 10 års garanti på blenderne fra VitaMix ved privat anvendelse.

Produkt information

Højde: 43,2 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 27,9 cm
Vægt: 5,4 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.200-1.400 Watt
Produktgaranti: 10 år
Omdrejninger/minut: 1.000-23.000/min.

Tilbehør / relateret

Trust banner