Sage Blender SBL920 Super Q

SBL920

Ny vare

Sage Super Q Blender SBL920 - Topblender med touch betjening og Kinetix kniv

Flere detaljer

4 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Sage Super Q Blender SBL920 - tidligere kendt som The Boss Blender BBL910 er topblenderen fra Sage, som er udviklet i samarbejde med Heston Blumenthal og er perfekt til at fremstille grønne smoothies, kolde sorbeter, pesto, hummus og krydderiblandinger.

Sage Super Q Blender udmærker sig ved at være fremstillet i et ekstremt flot design med motorsokkel i rustfri stål og lækkert baggrundsbelyst display og touch panel, se Heston Blumenthal præsentere Super Q Blender her:

BPA fri kande med Kinetix knivsystem.
Kanden er fremstillet af slagfast Eastman Tritan™ Copolyester, som er BPA frit og nærmest uopslidelig. Karakteristisk for topblenderne fra Sage er, at de arbejder med det avancerede Kinetix system, som skaber den rette cirkulation i kanden under brug, således at ingredienserne trækkes ned mod kniven og ikke ligger og svømmer i overfladen, som man kender det fra billigere husholdningsblendere, som ikke har løst problemet med kaviation (luftlomme omkring kniven).

Sage Kinetix system

Lav suppe på din blender.
Som en helt speciel feature, så er Sage Super Q Blender udstyret med en 'Soup' knap. Når du vælger den indstilling, så kan du på omkring 6 minutter tilberede lækre supper direkte i blenderkanden. Du tilsætter blot ingredienserne og lidt væske, så har du en dampende varm suppe, klar til at blive serveret. Det er nok ikke den mest energieffektive måde at lave suppe på - du bruger friktionsvarmen fra kniven, men det er en lækker funktion.
I den forbindelse skal det lige nævnes, at Super Q Blender ikke koger ingredienserne, men blot varmer dem op til omkring 60°C, hvilket minimerer tab af vigtige næringsstoffer. Hvis du ikke er vild med den rå smag af f.eks. hvidløg og løg, så skal du koge dem før de lægges i kanden.

Kort om Sage Super Q Blender:
- 6 one touch indstillinger; Smoothie, Grøn Smoothie, Isdessert, Suppe, Isknusning samt 'pulse'
og auto-clean
- 12 hastighedsindstillinger
- Blender kolde og varme ingredienser
- Mulighed for at anvende blenderen til at opvarme suppe
- 2 liter BPA fri kande i slagfast triton
- 700 ml. ekstra beholder
- Easy Clean system sikrer nem rengøring
- Motor på 2.400 W, svarende til en ydelse på omkring 3 HK
- Strømbesparende dvalefunktion efter 2 minutter og komplet sluk efter 5 minutter

DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af SAGE by Heston Blumenthal.

Produkt information

Højde: 43,6 cm.
Bredde: 26,4 cm.
Dybde: 26,4 cm.
Vægt: 9,6 kilo
Strømforbrug: 230 V, 2.400 Watt
Produktgaranti: 24 måneder