BlendTec Stealth 875 Blender

stealth875

Ny

BlendTec Stealth 875 Commercial blender med med støjkappe og 2 Fourside kander.

Flere detaljer

På lager

17 995,00 DKK

Yderligere information

Der sker noget på kommercielle blendere i øjeblikket, hvor fokus er på reduktion af det høje støjniveau. Både BlendTec og VitaMix lancerer nye kommercielle topmodeller med kraftig støjdæmpning. VitaMix har præsenteret den nye VitaMix ’The Quite One’ og her er BlendTec’s modsvar i form af BlendTec Stealth 875 Blender.

Der er lidt varierende meldinger omkring, hvorvidt det er BlendTec Stealth 875 eller VitaMix ’The Quite One’, der er den mest støjsvage, men faktum er, at der er sket en væsentlig reduktion af støjniveauet, hvilket gør det muligt at føre en samtale i normalt stemmeleje, selvom blenderne kører ved fuld kraft.

BlendTec oplyser, at deres Stealth 875 har et støjniveau på 67 dB i modsætning til deres anden blender med støjkappe, nemlig Q-serie/Connoisseur 825, som er målt til 76 dB. Til sammenligning skal det nævnes, at almindelig samtale normalt foregår ved omkring 65 dB.

Den forbedrede lyddæmpning i forhold til Q-Serie/Connoisseur 825 er bl.a. opnået ved at indsætte en vibrationsdæmpende gummiplade mellem kabinet og støjskærmen og så er der arbejdet med at forbedre luftgennemstrømningen, der køler motoren ved et unikt air-flow system, der minimerer støjen.

BlendTec Stealth 875 leveres med sædvanlige BlendTec features som touch panel af samme type, som kendes fra smart-phones og indbyggede programmer. Stealth har hele 34 forprogrammerede blend cykler, herunder Multi, Coffee og Smoothie. Herudover er der mulighed for indlæsning af 2 brugerdefinerede profiler, hvor Q-Serie/Connoisseur 825 kun gav mulighed for en enkelt profil.

Betjeningspanel BlendTec Stealth 875 Blender

Stealth 875 er udstyret med en indbygget hukommelseschip, hvor man via et USB stik kan udlæse alle data vedrørende historikken og mere vigtigt ... det er muligt via computer at omprogrammere blenderen online til sine egne unikke indstillinger via BlendTec's hjemmeside.

BlendTec Stealth 875 er udstyret med en ekstremt kraftig 1.800 W motor, som leverer, hvad der svarer til 3,8 HK (amerikanske). Stealth 875 leveres som standard med to Fourside kander (1,9 liter) i BPA fri polycarbonat – Bemærk, kanderne må ikke rengøres i opvaskemaskine.

Produkt information

Højde: 43,9 cm
Bredde: 21,8 cm
Dybde: 22,9 cm
Vægt: 7,2 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.800 Watt
Produktgaranti: 12 måneder

Tilbehør / relateret