Turmix Stavblender

Tur-A31170

Ny vare

Turmix Stavblender i rustfrit stål med to hastigheder i utrolig gedigen kvalitet og med fantastisk ergonomi.

TurMix

Flere detaljer

På lager

1 995,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Stavblenderen fra Turmix er som de øvrige Turmix produkter et utroligt lækkert og gedigent produkt. Stavblenderen arbejder overraskende lydløst og stort set uden vibrationer.

Perfekt ergonomi – En fornøjelse at arbejde med
Til forskel for mange andre stavblendere, så er der virkeligt tænkt over ergonomien – Turmix Stavblenderen ligger naturligt i hånden og den lille betjeningskontakt, sidder lige præcis, hvor det fungerer bedst.

Arbejder effektivt og støjsvagt ved alle væskeniveauer uden at sprøjte
Turmix Stavblenderen kan bruges effektivt i alle typer af beholdere. Den specialdesignede blenderfod gør, at stavblenderen arbejder stort set uden at sprøjte, selv hvis der kun er lidt væske i beholderen.

Stavblenderen kan køre med to hastigheder, som vælges på den lille 2-trins kontakt. Spiralledningen er op til 120 cm. lang.

Nem rengøring
Der medfølger den specielle Turmix 3-bladede kniv, disc til at lave flødeskum og cremer og den smarte indsats, som minimerer sprøjt, når du blender i en beholder med lav væskestand. Alle dele er nemme at rengøre – du må dog aldrig komme dem i opvaskemaskine.

Som for alle Turmix produkter, så er også stavblenderen fremstillet i en fantastisk gedigen kvalitet, med kabinet i førsteklasses rustfri stål.

DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af de fantastiske Turmix produkter.

Produkt information

Højde: 37,0 cm
Bredde: 6,0 cm
Dybde: 6,0 cm
Vægt: 0,95 kilo
Strømforbrug: 230 V, 300 Watt
Produktgaranti: 5 år på motor - 2 år på øvrige dele

Download

Turmix Stavblender Manual

Brugsvejledning Turmix Stavblender

Download (0)