BlendTec Designer 725 Blender

BLB-725-rustfri-stål

Ny

BlendTec Designer 725 Blender, professionel blender til hjemmebrug i børstet rustfri stål

Flere detaljer

På lager

6 595,00 DKK

Yderligere information

Så kom BlendTec Designer 725 til Danmark. Designer 725 adskiller sig fra BlendTec Designer 625 ved at være udstyret med kabinet i rustfri stål istedet for plast, trinløs hastighedsregulering og hele 6 indbyggede programmer.

Ligesom lillesøsteren så sætter BlendTec Designer 725 en ny standard, når det kommer til funktionelt og lækkert design. Og så er der hele 8 års garanti på BlendTec Designer 725.

BlendTec Designer 725 blender leveres som standard med den store Wildside kande, som rummer 2,9 liter - som naturligvis er BPA fri. Designer 725 er udstyret med det helt nye touch-panel, som gør det til en fornøjelse at betjene- og rengøre blenderen.

Nem betjening på det flotte touch-panel.
BlendTec Designer 725 har 6 indbyggede programmer og trinløs regulering af hastigheden, som nemt styres fra det smarte touch- panel med store letaflæselige ikoner.

BlendTec Designer 725 Touch-panel

Du kan vælge mellem programmerne: ’Smoothie’, ’Frozen Treats’, ’Whole Juice’ og ’Hot Soup’, 'Salsa' og 'Cleaning'.
Fordelen ved at bruge de indbyggede programmer er, at de selv justerer hastigheden op- og ned for at give det perfekte resultat.
Displayet viser resterende tid løbende på de enkelte programmer.

Mere kraft og bedre køling.
BlendTec Designer leveres med en ekstremt kraftig motor på 1.800 Watt, som sammen med det unikke design af Wildside kanden gør, at man ikke behøver blender-staven. Den kraftige blending betyder at ingredienserne blendes til en homogen masse, og at cellevæggene nedbrydes, hvilket er vigtigt for frigørelse af de enzymer, vitaminer og mineraler, som sidder i cellevæggene og som ellers ikke ville gøre nytte.

BlendTec Designer kølingKølingen af motoren er vigtig for lang holdbarhed – og her har BlendTec’s ingenører udviklet en unik løsning, som er væsentlig mere effektiv end på tidligere modeller, hvilket betyder længere holdbarhed på din superblender.

Nem regnøring.
Der er tænkt over rengøringen skal være nem på den nye BlendTec Designer 725 - Du kan anvende det indbyggede rengørings program til den grundlæggende rengøring af kanden. Det er nemt at rengøre soklen, som er designet med en glat overflade, uden hjørner og fordybninger, som er besværlige at rengøre. Knapper er der som bekendt ingen af, så rengøringen foregår ganske enkelt ved at tøre base-enheden af med en fugtig klud efter brug.
En anden ting er, at BlendTec er kendt for ikke at have nogen blender-stav, kanderne kører med en perfekt strømvirvel, som fjerner behovet for en stav. Så her er der en ting mindre at gøre ren i forhold til eksempelvis tilsvarende VitaMix blendere.

DomoTech.dk er Autoriseret Forhandler af BlendTec produkter, som leveres direkte fra den officelle danske BlendTec importør, hvilket er din garanti for, at vi kan leve op til garanti- og service forpligtelser uden bøvl.

Produkt information

Højde: 42,5 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 22,5 cm
Vægt: 4,5 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.800 Watt
Produktgaranti: 8 års garanti på alle dele
Omdrejninger/minut: 29.000

Tilbehør / relateret