Omniblend TM-800 V blender

Ny vare

Omniblend TM-800 V blender, prisbillig high-performance blender.

Flere detaljer

På lager - levering 2-3 dage

3 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Omniblend TM-800 V Blender er en ekstremt kraftfuld blender til en overkommelig pris.

Omniblend TM-800 V er ny i Danmark, men er blevet utrolig populær i resten af verden, fordi den byder på præstationer, som ligger væsentligt over forskellige husholsningsblendere, og nærmer sig niveauet for VitaMix/BlendTec uden at koste en formue.
Omniblend TM-800 V skal dog ikke ses som et alternativ til VitaMix eller BlendTec, men i diverse sammenlignende tests, som du kan finde på nettet, der kommmer Omniblend TM-800 V ud som en reel high-performance blender til en rigtig attraktiv pris. Du kan se en video nederst på denne side.

Omniblend TM-800 V er udstyret med en traditionel 2-liters kande, fremstillet i BPA fri Eastman Tritan Co-polyester, og kommer i tre forskellige farver: sort, hvid eller rød.

Ligesom vi ser det på de nyeste VitaMix blendere, så har Omniblend TM-800 et par indbyggede programmer, bl.a. hhv. 35-, 60- og 90 sekunders cykler, hvor blenderen automatisk kører forskellige hastigheder for at optimere resultatet af blendningen, hvorefter den selv stopper. Man kan naturligvis også vælge selv at betjene blenderen ved at køre uden tidsindstilling på de 4 alternative hastigheder; lav, medium, høj eller ’pulse’.

Omniblend TM-800 V er forsynet med en overophednings sikring, som automatisk slår fra, hvis blenderen bliver for varm. Når den har kølet af, kan den startes op igen ved at aktivere ’reset’ knappen på bagsiden af blenderen.

Blenderen leveres komplet klar til brug med 2,0 liters kande, låg, stav og udførlig instruktionsbog på engelsk.

Vi har lånt denne video af Omniblend Australia, den giver et godt indtryk af, hvad Omniblend TM-800 V duer til:

Se også Omniblends egen video, hvor de laver en sammenligning med en VitaMix TNC5200, som koster over det dobbelte - ret imponerende resultat:


DomoTech.dk er autoriseret dansk forhandler af OmniBlend produkter.

Produkt information

Højde: 51,0 cm
Bredde: 18,5 cm
Dybde: 21,0 cm
Vægt: 5,0 kilo
Strømforbrug: 230 V, 950 Watt
Produktgaranti: 2 år på motor / 1 år på øvrige dele