BlendTec Designer 625 Blender

Ny

BlendTec Designer 625 Blender, professionel blender til hjemmebrug. Med BPA fri kande.

Flere detaljer

På lager

5 395,00 DKK

Yderligere information

Nu her den her - den fantastiske BlendTec Designer 625 blender.

BlendTec Designer blenderen sætter nye standarder for funktionalitet og design uden at gå på kompromis med hverken kraft eller effektivitet, som vi kender det fra den overlegne BlendTec HP3A Home blender, som vi har solgt en del år efterhånden. Og så er der hele 8 års garanti på BlendTec Designer 625.

BlendTec Designer 625 blender leveres som standard med den store Wildside kande, som rummer 2,9 liter. Men herudover adskiller den sig primært fra de tidligere BlendTec modeller ved at være udstyret med en smart touch-panel, som gør det supernemt at betjene- og rengøre blenderen. Og så er der sket en del rent designmæssigt, hvor BlendTec Designer 625 nu fremstår i et superflot stilrent design.

Nem betjening på det flotte touch-panel.
BlendTec Designer 625 har 4 indbyggede programmer og 7 hastigheder, som nemt styres fra det smarte touch- panel med store letaflæselige ikoner.

BlendTec Designer 625 Touch-panel

 

 

 

 

 

Du kan vælge mellem programmerne: ’Smoothie’, ’Frozen Treats’, ’Whole Juice’ og ’Hot Soup’, som giver dig mulighed for at lave perfekte smoothies, juicer, sorbetis og varme supper.
Fordelen ved at bruge de indbyggede programmer er, at de selv justerer hastigheden op- og ned for at give det perfekte resultat.
Displayet viser resterende tid løbende på de enkelte programmer.

Mere kraft og bedre køling.
BlendTec Designer leveres med en ekstremt kraftig motor på 1.560 Watt, som sammen med det unikke design af Wildside kanden gør, at man ikke behøver blender-staven. Den kraftige blending betyder at ingredienserne blendes til en homogen masse, og at cellevæggene nedbrydes, hvilket er vigtigt for frigørelse af de enzymer, vitaminer og mineraler, som sidder i cellevæggene og som ellers ikke ville gøre nytte.

BlendTec Designer kølingKølingen af motoren er vigtig for lang holdbarhed – og her har BlendTec’s ingenører udviklet en unik løsning, som er væsentlig mere effektiv end på tidligere modeller, hvilket betyder længere holdbarhed på din superblender.

Nem regnøring.
Der er tænkt over rengøringen skal være nem på den nye BlendTec Designer 625.
Soklen er derfor designet med en glat overflade uden hjørner, som er svære at komme til. Der er ingen knapper, men bare et simpelt touch-panel, så rengøringen foregår ganske enkelt ved at tøre base-enheden af med en fugtig klud efter brug.
En anden ting er, at BlendTec er kendt for ikke at have nogen blender-stav, kanderne kører med en perfekt strømvirvel, som fjerner behovet for en stav. Så her er der en ting mindre at gøre ren i forhold til eksempelvis tilsvarende VitaMix blendere.

BlendTec Designer 625 blender findes i fire farver; sort, grafitgrå, hvid og den eksotisk rødbrune 'pomegranate'.

DomoTech.dk er Autoriseret Forhandler af BlendTec produkter, som leveres direkte fra den officelle danske BlendTec importør, hvilket er din garanti for, at vi kan leve op til garanti- og service forpligtelser uden bøvl.

Produkt information

Højde: 42,5 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 22,5 cm
Vægt: 4,5 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.560 Watt
Produktgaranti: 8 års garanti på alle dele
Omdrejninger/minut: 29.000

Tilbehør / relateret