BlendTec Classic 575 Blender

1-2 hverdage

BlendTec Classic 575 Blender, professionel blender til hjemmebrug. Med BPA fri kande.

Flere detaljer

På lager

3 495,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

BlendTec Classic 575 blender er en designmæssig opgradering af den kendte klassiker BlendTec Home Blender.

BlendTec Classic 575 leveres som standard med den velfungerende Fourside kande på 1,9 liter, og du har mulighed for at supplere med den større Wildside kande på 2,9 liter og de smarte Twister Jars, da alle BlendTec kander har samme bundkobling.

BlendTec Classic 575 blender fås i tre forskellige farver: Sort, grafitgrå og rød.

Grundlæggende er BlendTec Classic 575 identisk med den tidligere Home Blender HP3A, så ændringerne ligger mest i det rent designmæssige.

Nem betjening og rengøring
Classic 575 er udstyret med et smart betjeningspanel med enkle og tydelige knapper, som er beklædt med en gummi-agtig overflade, som er nem at rengøre med en blød klud.

Betjening BlendTec Classic 575 blender

Blenderen leveres med 4 indbyggede specialprogrammer: ’Smoothie’, ’60-’ og ’90-sekunders program’ og ’rengøring’. Programmerne gør det muligt at lave perfekte smoothies hver gang og de to tidsindstillede programmer gør, at man kan arbejde videre med andet mens blenderen kører. Med rengøringsprogrammet rengør du nemt kanden (som aldrig må sættes i opvaskemaskine!)

Du har også muligheden for manuelt at sætte hastigheden ved at vælge et af de 5 trin fra 'lo' til 'hi' eller benytte ’pulse’-funktionen.

Ekstremt kraftfuld motor
BlendTec er kendt for at udstyre deres blendere med ekstremt kraftige motorer. BlendTec Classic 575 er ingen undtagelse – den leveres med en motor på 1.560 Watt, svarende til omkring 3HK ved max. effekt.

Den overlegne kraft i kombination med BlendTec’s unikke design af deres kander, gør blenderen til en super højhastigheds blender, som er så effektiv, at den nedbryder cellevæggene i råvarerne, hvilket betyder, at der frigøres vigtige enzymer, vitaminer og mineraler, som kroppen kan optage. Det er med til at gøre den til en favorit blandt især rawfood folk.

DomoTech.dk er Autoriseret Forhandler af BlendTec produkter, som leveres direkte fra den officelle danske BlendTec importør, hvilket er din garanti for, at vi kan leve op til garanti- og service forpligtelser uden bøvl.

Produkt information

Højde: 39,4 cm
Bredde: 20,3 cm
Dybde: 17,8 cm
Vægt: 3,2 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.560 Watt
Produktgaranti: 3 års garanti på alle dele
Omdrejninger/minut: 29.000

Tilbehør / relateret

Trust banner