Vitamix The Quiet One Blender

Quiet-one

Ny vare

Vitamix The Quiet One, professionel støjsvag blender fra Vitamix

Flere detaljer

Bestillingsvare

19 800,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

  • VitaMix 'The Quiet One' er en ekstremt effektiv blender, som er udviklet i samarbejde mellem VitaMix og Starbucks caféerne. Fokus har været på at skabe en højeffektiv blender, som støjede så lidt, så den ikke virkede genererende i et café miljø.

   Resultatet er overbevisende – VitaMix har formået at fremstille en blender, som angiveligt er op til 4 gangs så støjsvag som konkurrenterne, takket være en avanceret vibrationsdæmpende teknologi og den kraftige støjkappe, som bliver holdt på plads med magneter.

   Selvom VitaMix ’The Quiet One’ er ganske støjsvag, så er der ikke gået på kompromis med kræfterne. Motoren i ’The Quiet One’ yder, hvad der svarer til 3 HK ved max. ydelse på 37.000 omdrejninger i minuttet.

   VitaMix ’The Quiet One’ har 6 betjeningsknapper, som tilsammen dækker over 34 optimerede programmer, som sikrer optimal blendning, med præcis samme resultat hver gang.

   Advance® kanden på 1,4 liter med drypfri tud, giver hurtigere og mere ensartet blendning og kniven har forbedret holdbarhed, hvilket betyder besparelser i både tid og penge og i sidste ende en bedre oplevelse for kunden.

  • DomoTech.dk er autoriseret forhandler af VitaMix produkter, hvilket er din garanti for at vi lever op til garantiforpligtelser.

Produkt information

Højde: 45,7 cm (62,2 åben)
Bredde: 21,6 cm
Dybde: 27,2 cm
Vægt: 9,1 kilo
Strømforbrug: 230 V, 1.300-1.500 Watt
Produktgaranti: 3 år

Tilbehør / relateret

Download