Levering

Vitamix Barboss Advance Blender

Vitamix Barboss Advance Blender

Vitamix Barboss Advance Blender

Vitamix Barboss Advance, professionel blender fra Vitamix

Lagerstatus: Bestillingsvare

Barboss

11 995,00 DKK

Læg i kurv

Mere info

VitaMix Barboss Advance er den ultimative blender til professional brug i baren. Den er fri for overflødige funktioner og helt simpel at betjene.

VitaMix Barboss er den perfekte blender til enhver mixed drink og til fremstilling af sirup eller puré som base for en cocktail.

VitaMix Barboss har 6 indbyggede programmer, som automatisk slukker, når de er færdige. Det betyder, at du kan lade blenderen køre mens du arbejder videre med andre ting.

De 6 optimerede programmer sikrer dig et ensartet resultat hver gang. Og med ‘pulse’ funktionen kan du hurtigt friske en drink op.

VitaMix Barboss er udstyret med den smarte Advance® kande på 1,9 liter. Advance kanden giver en hurtigere og mere ensartet blendning, og levetiden på bladet er længere end normalt

Motoren Barbosss Advance er konstrueret, så den ikke kan overophede, selv når du blender kraftige ingredienser, det betyder mere pålidelig drift, selv når det går stærkt bag disken.

Her kan du se en VitaMix Barboss i funktion, når Scott Baird laver en Blueberry Gin Fizz:

Vælg Vitamix hvis du ikke vil gå på kompromis med kvalitet og ydelse - så har du en blender, som du bare bliver mere og mere glad for de næste mange år. Vi giver 7 års garanti på blenderne fra VitaMix.

Specifikationer

  • Højde: - 44,9 cm
  • Bredde: - 20,3 cm
  • Dybde: - 22,9 cm
  • Vægt: - 5,5 kilo
  • Strømforbrug: - 230 V, 1.000-1.200 Watt
  • Produktgaranti: - 3 år

Download

Tilbehør