Centrifugal Juicere

Centrifugal juicere er den mest udbredte- og samtidig den billigste type juicer på markedet. Centrifugal juicere er karakteriseret ved, at de udvinder juicen ved først at findele og herefter slynge grøntsagerne eller frugterne ved meget høje omdrejninger – op til 14.000 i minuttet - mod et filter, hvorved saften skilles fra 'pulpen'. Centrifugal juicere er meget alsidige og kan anvendes til stort set alle typer af frugt og grøntsager. De er imidlertid ikke velegnede til krydderurter, hvedegræs, spinat, salat og lignende, her skal man bruge en slowjuicer. En fordel ved centrifugal juicere er, at de typisk tager relativt store emner, eksempelvis hele æbler, gulerødder og lignende, hvor det på andre typer er nødvendigt først at skære dem i mindre stykker. Centrifugal juicers er hurtige at arbejde med, til gengæld er der også en række ulemper; eksempelvis er de ikke helt så effektive som juicere af typen slowjuicer, som udnytter frugten og grøntsagerne bedre, og typisk får omkring 20% mere juice ud af den samme mængde. Ved centrifugeringen iblandes der er del luft i juicen, hvilket ses ved, at der kommer er en del skumdannelse og den færdige juice skiller hurtigt. Iltningen gør også, at juicen hurtigt bliver brunlig og skal drikkes med det samme, hvor juice produceret på en slowjuicer bibeholder den naturlige farve og kan holde sig op til 48 timer i køleskab.

Centrifugal juicere er den mest udbredte- og samtidig den billigste type juicer på markedet. Centrifugal juicere er karakteriseret ved, at de udvinder juicen ved først at findele og herefter slynge grøntsagerne eller frugterne ved meget høje omdrejninger – op til 14.000 i minuttet - mod et filter, hvorved saften skilles fra 'pulpen'. Centrifugal juicere er meget alsidige og kan anvendes til stort set alle typer af frugt og grøntsager. De er imidlertid ikke velegnede til krydderurter, hvedegræs, spinat, salat og lignende, her skal man bruge en slowjuicer. En fordel ved centrifugal juicere er, at de typisk tager relativt store emner, eksempelvis hele æbler, gulerødder og lignende, hvor det på andre typer er nødvendigt først at skære dem i mindre stykker. Centrifugal juicers er hurtige at arbejde med, til gengæld er der også en række ulemper; eksempelvis er de ikke helt så effektive som juicere af typen slowjuicer, som udnytter frugten og grøntsagerne bedre, og typisk får omkring 20% mere juice ud af den samme mængde. Ved centrifugeringen iblandes der er del luft i juicen, hvilket ses ved, at der kommer er en del skumdannelse og den færdige juice skiller hurtigt. Iltningen gør også, at juicen hurtigt bliver brunlig og skal drikkes med det samme, hvor juice produceret på en slowjuicer bibeholder den naturlige farve og kan holde sig op til 48 timer i køleskab.

Mere

Centrifugal Juicere 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2