Varer fra Hurom

Hurom Slowjuicer. Hurom producerer nogle af de bedste slowjuicere og saftpressere og er ledende indenfor udviklingen i kategorien.

Hurom LS har produceret juicere siden 1974 og er kendt for at have udviklet det unikke juicing system bestående af en snegl, som langsomt presser juicen i modsætning til det traditionelle system med centrifugering af ingredienserne ved høje omdrejninger. Hurom producerer et relativt lille sortiment af juicere - men i meget høj kvalitet. Huroms juicere anvender den presseteknik, som på det seneste er blevet kendt som koldpresning, hvilket giver en juice med et meget højt niveau af vitaminer, mineraler og enzymer. Hurom Slowjuicere udvider løbende sortimentet og har senest lanceret Hurom HU-700 The Boss, som sætter nye standarder indenfor vertikale slowjuicere.
DomoTech.dk er autoriseret forhandler af Hurom i Danmark, og vi glade for at kunne tilbyde hele 6 års garanti på vitale dele i Hurom slowjuicerne. Kig nærmere på Danmarks mest omfattende program af Hurom slowjuicere nedenfor, flere af modellerne finder i forskellige farver - klik på den enkelte model for at se mere omkring mulighederne.

Mere

Ingen varer for denne producent.